Nordea søker Optimization and Digital Analyst

Vil du være med på å lede, drive og gjennomføre vår webanalyse og CRO-strategi i Norge? 

Hos Nordea ser vi at verden endrer seg raskt – og vi ønsker å være et skritt foran kurven. Det er derfor vi er dypt forpliktet til å tilby morgendagens løsninger til våre kunder. Vi skaper et smidig miljø der vi eksperimenterer og vokser sammen – og vi trenger dine ideer og unike bakgrunn. Hos oss vil du være i godt selskap, med sjanse til å sette ditt preg på noe større.

Som Optimization og Digital analytiker vil du være med på å videreutvikle den overordnede webanalyse- og CRO-strategien for Digital Sales og arbeide med å forbedre dine kollegaers og ledelses forståelsen av hvordan man bruker data til forretningsanalyse, segmentering og identifisering av optimaliseringsområder. Du blir med i vårt Digital Sales and Engagement team (Personal Banking) i Nordea, hvor du sammen med dine kolleger innen webanalyse og CRO vil arbeide med A/B tester, tolke data, analysere resultater og generere anbefalinger ved å levere handlingskraftig innsikt som skaper forretningsverdi. 

I tillegg til å være en del av det norske digitale teamet, vil du også være medlem av den nordiske Web Analytics & Online Optimization-teamet. Dette teamet støtter forretningsenheter med innsamling av online data, gir innsikt og utfører optimalisering av virksomheten online. Innenfor dette teamet vil du ha nordiske kolleger med lignende roller som deg selv, og her du kan forvente å få veiledning, sparring og faglig utvikling.

Hvem du er

Samarbeid. Eie. Lidenskap. Mot. Dette er verdiene som veileder oss i å være på vårt beste – verdier vi ser for oss at du deler med oss. Vi søker deg som har et analytisk hode og som liker å jobbe med strukturert problemløsning. Du må ha en god forretningsforståelse og være flink til å kommunisere innsikt slik at den fører til konkrete forbedringer

Vi ser for oss at du har:

  • noen års erfaring med webanalyse og CRO, enten fra byrå eller en annonsør
  • en interesse for psykologi og hvordan dette kan brukes for å få bedre kundereisen
  • en god forståelse for statistikk og metode og ønske om å forstå hva som ligger under panseret til verktøyene du jobber med

Vi tilbyr

Som ansatt i Nordens største bank vil du få spennende utfordringer fra dag 1, tilgang til et stort, internt arbeidsmarked og svært gode utviklingsmuligheter! Du vil få 6 uker betalt ferie per år + 1 feriedag i julegave fra banken. Du vil også få gode satser for innskuddsbasert pensjonsordning og personalrabatter på lån, sparing og forsikring via personalbanken vår. Vi holder til i nye og freshe kontorlokaler på Majorstuen, der vi er heldige å ha Cutters, Squeeze, treningsstudio, god kantine mm. Vi håper at du vil være med på Nordea-laget!

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Anna Blom Rian eller Julie Kathrine Andresen
Kontaktpersoner:

Anna Blom Rian

Rådgiver

900 73 999

anna@teft.no
linkedin icon

Julie Kathrine Andresen

Prosjektleder

926 28 088

julie.andresen@teft.no
linkedin icon