NORD DDB søker prosjektleder

Som prosjektleder vil du ha ansvaret for alle oppgaver som skal løses i et kundeforhold, og du vil jobbe tett med kundeansvarlig rådgiver, kreativt team, designere og andre interne ressurser. Du vil sammen med rådgiver ha ansvaret for at leveransene til kunde holder faglig høyt nivå, løser de oppgavene som er definert i brief og at logistikken og leveransene i prosjektene følger oppsatt fremdrift.

I Nord DDB vil du jobbe med prosjekter som involverer tradisjonell reklame, produksjon av content, innhold til sosiale medier, design, teknologi og mye annet. Vi jobber med kunder både i offentlig og privat sektor, og leverer hver dag til både nasjonale og internasjonale merker.

Vi søker etter deg som:

  • Har erfaring som prosjektleder fra reklame-, digital- eller eventbyrå der du har løst store og små produksjoner på vegne av kunde
  • Har interesse for prosjektlederfaget og ønsker å utvikle både faget og deg selv
  • Er selvstendig, liker høyt tempo og å følge opp andre
  • Liker å jobbe med mennesker og å bidra til at alle har det gøy på jobb
  • Er nøyaktig, strukturert og har et godt forhold til tall

Vi tilbyr et spennende og nytenkende fagmiljø med hyggelige kollegaer og gode faglige utviklingsmuligheter. Ønsker du å være med på laget så vil vi at du tar kontakt med oss snarest. Alle søknader vil bli behandlet fortløpende.

For mer informasjon om stillingen ta kontakt med Nejra Kudra eller send oss din CV og søknad via linken i utlysningen. Vi behandler søknader fortløpende og oppfordrer deg til å søke snarest!

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Vibeke Moen eller Nejra Kudra

Kontaktpersoner:

Vibeke Moen

Vibeke Moen

linkedin icon

Prosjektleder

976 25 431

Vibeke@teft.no
Nejra Kudra

Nejra Kudra

linkedin icon

Rådgiver

926 28 869

nejra@teft.no