NORD DDB søker Grafisk Designer

Som grafisk designer i NORD DDB vil du få ansvar for produksjon av visuell kommunikasjon til reklamekonsepter. Du vil utvikle kampanjeuttrykk samt løse andre designoppdrag for våre kunder. Du vil jobbe tett med kreativt team, prosjektleder, kunderådgiver og andre interne ressurser.

Du vil få en viktig rolle i prosjekter som involverer tradisjonell reklame, retusjering, innhold til sosiale medier og mye annet. Vi jobber med kunder både i offentlig og privat sektor og leverer til både nasjonale og internasjonale merkevarer hver dag.

Vi ønsker deg som:

  • Har minimum 2-5 års byråerfaring
  • Ønsker å jobbe med utvikling av design for reklamekonsepter og kampanjer
  • Mestrer Photoshop, Indesign og Illustrator godt
  • Har erfaring med design både til print og digitale flater

Personlige egenskaper:
Vi ser etter en designer med godt humør, som er løsningsorientert og tar utfordringer på strak arm. Hos oss er det viktig at du liker å jobbe i team, men at du også trives å jobbe selvstendig. Du har både øye for detaljer, ser helheten i prosjektene du arbeider med og er ikke redd for å presentere egne ideer og innspill i kreative prosesser når det er mulighet til det.

Vi tilbyr:
Vi tilbyr et spennende og nytenkende fagmiljø med hyggelige kollegaer og gode faglige utviklingsmuligheter. Du vil få jobbe med både norske og internasjonale kunder som f.eks. Elkjøp, McDonalds, Canal Digital, Ice, Entur, Seat m.fl.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Nejra Kudra eller Elisabet Rye
Kontaktpersoner:

Nejra Kudra

Rådgiver

926 28 869

nejra@teft.no
linkedin icon

Elisabet Rye

Rådgiver/prosjektleder

915 47 093

elisabet@teft.no
linkedin icon