NORD DDB søker intern filmprodusent

Kjenner du til den digitale utviklingen innen reklamekampanjer? Har du god faglig forståelse for reklame-, content- og sosiale medier-produksjoner og evne til å selge inn idéer til kunder?

Vi søker en intern filmprodusent med god forståelse for og erfaring med reklamefilmproduksjon, fra pre-produksjon og produksjon til post-produksjon. Det er viktig at du har god kjennskap til og forstår det faglige aspektet i alle ledd. Les vårt intervju med byråleder Thomas Olsson her

Som vår interne filmprodusent vil du være ansvarlig produsent for alt fra store reklame- og contentproduksjoner til mindre kampanjer som skal løses raskt. Du vil få ansvar for driften av vår interne post-produksjonsavdeling og vil jobbe tett med kreatører. Det er derfor viktig at du har kjennskap til og erfaring med budsjetter og kontrakter, samtidig som du er faglig dyktig og kreativt sterk.

Vi ser etter deg som har:

  • Minimum 5 års erfaring som produsent fra reklamebransjen eller TV- bransjen.
  • Et stort nettverk av freelancere innenfor reklamebransjen innen alle de faglige funksjonene innenfor en reklameproduksjon.
  • God forståelse for kostnader knyttet til freelancere og produksjon.

Personlige egenskaper:

Det er viktig at du har god sans for orden og struktur, samtidig som du er løsningsorientert og positiv. Videre er det viktig at du har god forståelse for hvordan man jobber i team med

kreatører, frilansere og kunder, og klarer å samarbeide med mange ulike type mennesker.

Vi tilbyr:

Vi tilbyr et spennende og nytenkende fagmiljø i stor vekst. Du vil jobbe med hyggelige kollegaer og få gode utviklingsmuligheter. Nord DDB sin egen filmavdeling har allerede stått bak store produksjoner som “Stjel våre ansatte” for McDonalds og “Stemmer verdt å lytte til” for Ice Ung, samt en rekke mindre produksjoner. Vår filmavdeling er et satsningsområde fremover og som vår nye filmprodusent vil en viktig del av jobben være å bygge denne avdelingen videre.

 

NB: Vi mottar fortsatt søknader og har nå forlenget søknadsfristen til 20.april. Merk av vi ikke vil gå i gang med intervjuer før etter søknadsfristen, håper for forståelse for dette. Har du ytterligere spørsmål er det bare å kontakte Nejra eller Vibeke.

 

Stjel våre ansatte

Nå kan du stjele McDonald's-ansatte på mcdonalds.no 🍔

Publisert av NORD DDB OSL Mandag 30. september 2019

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Vibeke Moen eller Nejra Kudra
Kontaktpersoner:

Vibeke Moen

Prosjektleder

976 25 431

vibeke@teft.no
linkedin icon

Nejra Kudra

Rådgiver

926 28 869

nejra@teft.no
linkedin icon