Nord DDB søker Business Director

Nord DDB vokser og har vunnet flere nye kunder de siste månedene. I den forbindelse søker vi nå etter en dyktig Business Director som kan ta et overordnet ansvar for byråets leveranser og bidra aktivt inn i newbiz prosjekter og pitcher.

I tillegg til å fylle en viktig rolle internt i byrået vil du også ha ansvaret for samarbeid med en eller flere av byråets største kunder. Dette inkluderer å sikre effektiv kommunikasjon, lønnsomhet, intern ressursbruk og lede alle kreative, strategiske og økonomiske prosesser opp mot kunde. Du vil være strategisk lead på tvers av kampanjer og prosjekter, jobbe tett opp mot kundens ledelse og skal være en forlenget arm av kundens markedsavdeling. Sammen med resten av teamet skal du proaktivt planlegge kundens markedsaktiviteter og drive lønnsomhet på vegne av kunden.

Hvem er du?

Vi tror du har dyptgående kunnskap i strategisk merkevarebygging på tvers av virkemidler som kommunikasjon, media og produktutvikling. Det er en stor fordel dersom du har erfaring fra både kundeside og byrå, da forståelse for kundenes organisasjon, KPI’er og forretningsmål er viktig for å lykkes i rollen. Du har god forståelse for kreative prosesser og vet hva som skaper effekt for kunden. I tillegg er du god til å skape tillitt og evner å selge inn ideer på en overbevisende måte.

Som person er du proaktiv, løsningsorientert og selvgående, men samtidig glad i å jobbe i team. Du har særlig god forretningsforståelse og liker å ha en hektisk hverdag, men evner til å prioritere når det står på som verst.

Vi kan tilby:

Vi tilbyr et spennende og nytenkende fagmiljø med hyggelige kollegaer og gode faglige utviklingsmuligheter. Vi jobber med både norske og internasjonale kunder som f.eks. Elkjøp, McDonald’s, Canal Digital, Ice, TV-aksjonen, Seat m.fl. og felles for våre kundeforhold er at vi sitter tett på kunden og beslutningstakerne. Dette gjør at du vil få stor mulighet til å påvirke og skape resultater, både for oss og kundene våre. I april flytter vi også inn i nyoppussede lokaler i Oslo sentrum (Toggata 1) som vi gleder oss til å innta så fort hjemmekontor avvikles. Gleder oss til å høre fra deg!

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Vibeke Moen, Henrik Sandberg eller Eivind Ruud Johnsen
Kontaktpersoner:

Vibeke Moen

Prosjektleder

976 25 431

vibeke@teft.no
linkedin icon

Henrik Sandberg

Daglig leder og rådgiver

907 39 816

henrik@teft.no
linkedin icon

Eivind Ruud Johnsen

Partner og rådgiver

922 82 349

eivind@teft.no
linkedin icon