Nille søker markedssjef

Vi er på jakt etter en fremtidsrettet og operativ markedssjef til å lede vår markedsavdeling og skape lønnsom vekst for Nille i årene som kommer. Du vil være ansvarlig for å utvikle og implementere vår nye markedsstrategi, eie selskapets merkevareplattform og sikre god avkastning på våre markedsinvesteringer. Vi vil reetablere oss som en av Norges ledende merkevarer innen retail. For å få til dette er inspirerende markedskommunikasjon et must. Les mer i vårt intervju med CEO Kjersti Hobøl, her. 

Vi ser etter deg med kommersiell innsikt og evnen til å bruke denne i utviklingen av nye, innovative løsninger. Du er en kreativ inspirator som får med deg og motiverer dine medarbeidere og samarbeidspartnere. Du trenger ikke å ha mange års erfaring som leder, men du må være trygg og motivert for å lede en avdeling gjennom en spennende endringsreise. En sentral del av din stilling vil være å utvikle markedsavdelingen med fokus på utvikling av medarbeidere for nåværende og videre karrierevei i selskapet.

Du vil få ansvar for vår markedsstrategi og merkevareplattform. Vi vil fortelle de gode historiene om Nille og sørge for at merkevaren tydeliggjøres og forsterkes. En av dine viktigste oppgaver vil være å utvikle en ny strategi for våre kommersielle aktiviteter og sørge for en markedsmiks som driver trafikk til butikkene. Du vil også få ansvar for utvikle kommersielle aktiviteter og sikre gjennomføringen av disse. Du skal sørge for god drift og utvikling av markedsarbeidet. Er markedsmiksen optimal? Består vår kommersielle kalender av de riktige kanalene og kan denne videreutvikles ytterligere? 

Du vil være en aktiv deltager i vår ledergruppe. Det er derfor viktig at du ønsker å ta et helhetsansvar og bidra til at selskapet når våre målsetninger. Du vil også ha et tett samarbeid med driftsleddet for å sikre verdiskaping ut mot butikk og kunder. Vi ser for oss at du er fremoverlent, engasjert, har en dedikasjon, en evne og vilje til å ville få det til. Du må stor arbeidskapasitet og evne til å sjonglere små og store baller og mange av de i luften samtidig.

For deg er det naturlig å ta selvstendige beslutninger basert på kunnskap, erfaring og med en forankring i dataanalyse. Du har et engasjement og et sterkt driv som kommer godt til syne i hverdagen. Du er fremoverlent og nytenkende, og evner å jobbe ned i detaljene samtidig som du har blikket rettet mot fremtiden.

Hvis du syns det høres spennende ut å få jobbe med å endre persepsjonen av merkevaren Nille og legge strategien for årene som kommer, samtidig som du vil få jobbe operativt med daglige problemstillinger i markedsavdelingen, vil vi gjerne bli bedre kjent med deg. Ta kontakt med vår rådgiver Nejra Kudra for mer informasjon.

 Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Katrine Toven eller Nejra Kudra
Kontaktpersoner:

Katrine Toven

Rådgiver

907 60 718

Katrine@teft.no
linkedin icon

Nejra Kudra

Rådgiver

926 28 869

nejra@teft.no
linkedin icon