Nille søker etter Digital grafisk produksjonsmedarbeider

Er du kreativ, har høy arbeidskapasitet og vil være med på en spennende endringsreise for å etablere Nille blant Norges beste innen retail? Bra. Les videre!

Vi vokser og må utvide vårt inhouse produksjonsmiljø med flere dyktige medarbeidere. Vi ser etter en Grafisk produksjonsmedarbeider med god estetisk sans og et godt øye for detaljer, som kan designe kampanjemateriell til digitale flater, og som også kan bistå på annen analog kampanjeproduksjon.

Vi ser etter deg som har digital erfaring og har gjort produksjoner av kampanjemateriell for retail/kjeder, enten som del av et inhouse-miljø eller har erfaring fra et produksjonsorientert reklamebyrå. Du må være trygg i både photoshop og indesign.

Hos oss vil du få jobbe med en av Norges mest anerkjente merkevarer, samt være med på å bygge Nilles nye identitet. Dette gjør du i et operativt og kreativt miljø med andre grafiske designere, digitale markedsførere og kommunikatører. Her vil du få muligheten til å lage grafisk materiell for å fortelle historier på en inspirerende måte.

 

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Veronika Jakobsson, Jannicke Østlie eller Henrik Sandberg
Kontaktpersoner:

Veronika Jakobsson

Prosjektleder

452 49 697

Veronika@teft.no
linkedin icon

Jannicke Østlie

Rådgiver i Teft/Daglig leder LAB3 Talent

952 52 565

jannicke@teft.no

Henrik Sandberg

Daglig leder og rådgiver

907 39 816

henrik@teft.no
linkedin icon