Nille søker E-Commerce Manager

Er du rå på optimalisering av trafikk på nett som vil konvertere til salg? Vi ser etter deg som vet hvordan få besøkende til Nilles hjemmeside, ved hjelp av kampanjer, effektiv SEO og godt innhold. 

E-Commerce er et stort satsingsområde i Nille. Vi ønsker å jobbe mer datadrevet og effektivt, for å skape en enda bedre kundeopplevelse på nett. Derfor søker vi etter en operativ E-Commerce Manager.

I rollen som E-Commerce Manager har du resultatansvar for nettbutikken, og skal bidra til fortsatt vekst og lønnsomhet gjennom målrettet salg og kampanjer på nett. Du er ansvarlig for optimalisering av trafikk, konvertering og salg, brukeranalyse, data og A/B- og brukertesting for å sikre gode resultater. I tillegg vil du være ansvarlig for menystruktur, kategorisering, interne søk, produktforslag og merchandising i nettbutikken.

Du har erfaring og en stor interesse for netthandel, digital forretningsutvikling og optimalisering av digitale løsninger. Du elsker retail og er opptatt av å skape resultater. I tillegg til et omsetnings- og resultatansvar vil du være ansvarlig for evaluering, konverteringsoptimalisering og kontinuerlige forbedringer i nettbutikken gjennom innsikt og forståelse av kundens bevegelser.

Dine viktigste arbeidsoppgaver:

  • Utvikle og drifte nettbutikken med tilhørende omsetnings- og resultatansvar
  • Utvikle og sikre gjennomføring av markeds- og contentstrategi
  • Optimalisere og analysere kundereiser
  • Bruke analyseverktøy (f.eks. Google Analytics) for utvikling og kommersialisering
  • Sikre sortimentet i nettbutikken i samarbeid med innkjøp
  • Ansvar for å gjennomføre på målsetninger på omsetning, konverteringsrate og markedsføringsbudsjett for nettbutikken, i tett samarbeid med markedssjef
  • Løpende oppfølging av performance og resultater for å sikre optimal konverteringsrate, økonomisk vekst og lønnsomhet
  • Visual/web merchandising (produktpresentasjon og innholdsproduksjon) i tett samarbeid med markedsavdelingen. Kontinuerlig sikre at vi har de riktige varene fremme, i riktig kontekst. Teste, evaluere og justere varepresentasjonen.
  • Spille inn ønsker til ny funksjonalitet og layout som bedrer kundens handelsopplevelse og kundetilfredshet

Din bakgrunn er fra retail og netthandel, og du trives med å være i grensesnittet mellom salg, tech og markedsføring. Du har en relevant utdannelse, og/eller arbeidserfaring. Som person er du kommersiell, resultatorientert og initiativrik. Du har gode kommunikasjonsevner.

 

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Christelle Haug eller Veronika Jakobsson
Kontaktpersoner:

Christelle Haug

Rådgiver

99 36 74 92

christelle@teft.no
linkedin icon

Veronika Jakobsson

Prosjektleder

452 49 697

Veronika@teft.no
linkedin icon