Nettbil søker strategisk kundereiseansvarlig

Ønsker du å ha en sentral rolle i et norsk gründereventyr i vekst?

Nettbil har siden 2017 hatt stor suksess med å skape en plattform som gjør salg av bil enklere og bedre for folk. Vi har store ambisjoner for veien videre og et viktig mål for det kommende året er å øke kjennskapen til Nettbil og våre tjenester, både blant forhandlere og de som skal selge privatbilen sin og sørge for at alle som samhandler med tjenesten vår får en god opplevelse, i alle ledd.

For å nå dette målet skal vi ansette en strategisk kundereiseansvarlig som skal sikre vekst gjennom å optimalisere kundereisen i våre digitale kanaler. Du vil jobbe med eksisterende og potensielle kunder i ulike faser og optimalisere vår funnel for leads og salg. Det vil være din oppgave å utarbeide aktiviteter som konverterer leads, øker gjensalg og gir oss anbefalinger fra fornøyde eksisterende kunder.

Du vil være en viktig rådgiver i markedsteamet og på tvers av organisasjonen. Du vil samarbeide tett med produktansvarlige og tech-avdelingen for å utnytte våre egne markedsføringskanaler (e-post, nettside, blogg, SEO) for gjensalg, kryssalg og anbefalinger fra eksisterende kunder.

Stillingen rapporterer til CMO.

Dine viktigste arbeidsoppgaver

  • Optimalisere vår kundereise for økt salg, gjensalg og omdømme.
  • Utvikle og videreutvikle automatisert og triggerbasert kundedialog gjennom viktige faser av kundelivsløpet.
  • Bygge effektive og engasjerende henvisningsløp for å øke antall kunder som kommer via henvisninger.
  • Kontinuerlig forbedring av eksisterende kundereiser gjennom testing og måling
  • Bistå teamet i planleggingen av betalte markedskampanjer og markedsføringsaktiviteter i sosiale medier rettet mot ulike målgrupper i ulike faser..
  • Utarbeide rapporter og analyser til ledelsen og andre avdelinger.

Hvem vi tror du er?

Vi tror du har minst 5 års arbeidserfaring fra lignende rolle, og at du er en analytisk og resultatorientert person med kommersiell teft. Vi er en liten avdeling og du vil være fagansvarlig for ditt område. Derfor er det viktig at du er selvstendig, setter i gang egne prosjekter og er god til å samhandle med andre fagpersoner på tvers av organisasjonen.

Vi tilbyr

I Nettbil vil du få en viktig og sentral rolle i vår markedsavdeling og en arbeidsplass med høye ambisjoner og flat struktur, der din mening verdsettes og der vi gjerne tester ut nye idéer og forslag. Nettbil har i dag 70 engasjerte medarbeidere som hver dag jobber sammen med å skape en av Norges beste tjenester for bilsalg.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Anne Røkenes eller Martine Holen Instefjord
Kontaktpersoner:

Anne Røkenes

Rådgiver

971 44 000

anne@teft.no
linkedin icon

Martine Holen Instefjord

Prosjektleder og innholdsprodusent

452 99 838

martine@teft.no
linkedin icon