Nettbil søker Head of Content

Vil du bli ledestjernen i vårt innholdsunivers?

Nettbil har siden 2017 hatt stor suksess med å skape en plattform som gjør salg av bil enklere og bedre for folk. Vi har store ambisjoner for veien videre og et viktig mål for det kommende året er å øke kjennskapen til Nettbil og våre tjenester, både blant forhandlere og de som skal selge privatbilen sin.

For å nå dette målet skal vi nå ansette en dyktig og kreativ Head of Content med kommersiell teft som kan videreutvikle vårt innholdsunivers. Du vil være sentral i utviklingen av vårt innhold, ansvarlig for vår nye innholdsstrategi og for å fylle våre kanaler med inspirerende og informative tekster og bilder.

Du vil blant annet jobbe med å planlegge og produsere artikler til nettsiden, nyhetsbrev, poster til sosiale medier og bistå fagpersoner på tvers av organisasjonen med gode tekster og korrekturlesing. Med dette skal du bidra til å øke kjennskap og engasjement blant våre målgrupper, enten de skal selge bilen sin i dag eller i fremtiden.

Stillingen rapporterer til CMO.

Noen av dine viktigste arbeidsoppgaver:

  • Utvikle selskapets innholdsstrategi.
  • Ansvarlig for produksjon, distribusjon og analyse av alt innhold, herunder årshjul, kampanjer og kanalstrategi.
  • Produsere relevant innhold for ulike målgrupper i ulike medier med ulike virkemidler.
  • Analysere effekt og optimalisere innhold.
  • Samarbeide med resten av markedsavdelingen for å skape mest mulig treffsikker kommunikasjon.
  • Være involvert i skriving, formattering og korrekturleseing av tekster på tvers av organisasjonen.

Hvem vi tror du er?

Vi ser etter en proaktiv, kreativ og trygg kommunikatør/tekstforfatter/markedsfører med 3-5 års erfaring fra lignende rolle. Kanskje du har jobbet med innhold i byrå eller i en markedsavdeling? Du har en god penn, er en engasjerende historieforteller og kan skrive ulike type tekster tilpasset våre ulike målgrupper. Du har et strategisk hode, god oversikt og evne til å legge strukturerte planer i tråd med selskapets mål og strategi. Du ser verdien i og har erfaring med å bruke innsikt og analyser i planlegging og optimalisering av innhold. Kan du i tillegg ta bilder og lage video, ser vi på det som et stort pluss.

Vi er en liten avdeling og du vil være fagansvarlig for ditt område. Derfor er det viktig at du jobber godt selvstendig, setter i gang egne prosjekter og er god til å samhandle med andre fagpersoner på tvers av organisasjonen. Vi ser for oss at du ønsker deg en arbeidsplass der du får varierte arbeidsoppgaver og stor mulighet til å påvirke.

Vi tilbyr

I Nettbil vil du få en viktig og sentral rolle i vår markedsavdeling og en arbeidsplass med høye ambisjoner og flat struktur, der din mening verdsettes og der vi gjerne tester ut nye idéer og forslag. Nettbil har i dag 70 engasjerte medarbeidere som hver dag jobber sammen med å skape en av Norges beste tjenester for bilsalg.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Anne Røkenes eller Martine Holen Instefjord
Kontaktpersoner:

Anne Røkenes

Rådgiver

971 44 000

anne@teft.no
linkedin icon

Martine Holen Instefjord

Prosjektleder og innholdsprodusent

452 99 838

martine@teft.no
linkedin icon