Netcompany søker PR- og kommunikasjonsrådgiver

Er du en samfunnsengasjert og teknologisk interessert kommunikatør, som vil jobbe med innholdsproduksjon, media og PR for å styrke et innovativt IT-selskap i forkant av samfunnets digitale forandring? 

Netcompany er et internasjonalt IT-selskap som leverer samfunnskritiske digitaliseringsprosjekter til kunder innen både offentlig og privat sektor. Vi har hovedkontor i Danmark og virksomhet over hele Europa, inkludert Oslo og Trondheim.

I Danmark vet “alle” hvem vi er, og nå ønsker vi å styrke vår posisjon i det norske markedet. Til Oslokontoret søker vi derfor en kommunikasjonsrådgiver med stødig penn, et kreativt hode og god oversikt over medielandskapet. Med godt, målrettet og kanaltilpasset innhold vil du øke vår synlighet. Du vil bidra til å nå eksisterende og nye kunder, som resulterer i spennende oppdrag for oss og våre dyktige konsulenter.

Du vil samarbeide tett med vår Senior PR & Communication Consultant, Julia, for å finne, produsere og publisere de gode historiene som styrker Netcompanys posisjon og kjennskap. Kommunikasjonsteamet i Danmark er viktige sparringspartnere som bistår med sine dyktige ressurser. Fagekspertisen på huset vil også være gode kilder til innholdsproduksjon, i samspill med interne konsulenter, samarbeidspartnere og eksisterende kunder.  

Arbeidsoppgaver:

 • Innholdsproduksjon og -publisering i våre digitale kanaler (nettside, SoMe, nyhetsbrev)
 • Produsere pressemeldinger, artikler og kronikker og bidra til synlighet i eksterne mediekanaler (print, tv, radio og podcast)
 • Optimalisere kanalbruk og budskap gjennom innsikt og analyse 
 • Bidra til utvikling av,  og arbeide i tråd med, kommunikasjonsplanen
 • Korrektur og kvalitetssikring av innhold og kommunikasjon 

Kvalifikasjoner: 

 • Høyere relevant utdanning (min. bachelor)
 • 1-3 års erfaring fra lignende stilling
 • Erfaring med innholdsproduksjon, primært tekst, men gjerne innen foto/video/grafisk
 • Gode samarbeidsevner, strukturert og effektiv
 • Glad i å være på farten, treffe folk og være til stede der det skjer
 • Stødig penn, analytisk anlagt
 • Sterke muntlige og skriftlige kommunikasjonsevner på norsk og engelsk
 • Erfaring med ulike digitale publiseringsverktøy  
 • Fordel med kompetanse innen SEO

Vi tror du er en person som er oppdatert og følger samfunnsdebatten. Du har gjerne interesse for politikk, digitalisering og/eller teknologi og vil nettopp derfor synes Netcompany er et givende sted å jobbe.Du har teft for hvilke temaer og trender som skaper engasjement, og hvilke kanaler eller tiltak vi kan benytte for å oppnå god effekt. Hos oss er det stor takhøyde og nye ideer og forslag blir ønsket velkommen! 

Som ansatt hos oss blir du en del av en kunnskapsrik organisasjon, i et hyggelig og uformelt arbeidsmiljø. Vi holder til i nyoppussede lokaler i Oslo sentrum og streber etter å ta godt vare på deg som medarbeider. Vi har gode pensjons- og forsikringsordninger, personlig og faglig utvikling, god kantineordning, fleksitid og mulighet for hjemmekontor som en del av vårt tilbud. 

Synes du dette høres spennende ut, hører vi gjerne fra deg! 

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Camilla Bartnes eller Julie Kathrine Andresen
Kontaktpersoner:

Camilla Bartnes

Rådgiver

975 45 597

camilla@teft.no
linkedin icon

Julie Kathrine Andresen

Prosjektleder

926 28 088

julie.andresen@teft.no
linkedin icon