Moestue Group søker salgssjef

Moestue Group (MG) er en av de største og mest anerkjente kvalitets-importører og distributører av øl, vin og brennevin i Norge og Sverige. MG består av selskapene. Moestue Grape Selections (Norge og Sverige), Cask (Norge , Sverige og UK) LaMarc Wines, Hans A. Flaaten, Ferment og Blend Wines. MG omsatte i 2021 for over 1 milliard kroner.

Med 72 høyt kvalifiserte og motiverte ansatte bidrar vi til økt kunnskap og høy kvalitet og kundeservice i vår bransje. Vi selger våre produkter til både Vinmonopolet, Systembolaget, hotell og restaurant, dagligvare, tax free-markedet
samt eksport.

Salgssjef Moestue Group 
Vi vokser kraftig og søker derfor etter en salgssjef som vil få ansvar for gruppens salg til HORECA / Storhusholdning i Norge for øl, vin og brennevin. Du får hovedansvar for å implementere salgsstrategien, samt jobbe operativt med salgsledelse. Du vil ha personalansvar for salgsavdelingen og motivere selgerne slik at de når sine målsetninger. Vi ser etter deg som har relevant erfaring fra salg mot Horeca, bakgrunn fra bransjen, som har gode lederegenskaper og en dyktig nettverksbygger. Du har erfaring med salgsledelse og har gode resultater å vise til.

Vi ser frem til å høre fra deg innen fristen 24.august.

Mostue vingård

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Henrik Sandberg eller Julie Kathrine Andresen
Kontaktpersoner:

Henrik Sandberg

Daglig leder og rådgiver

907 39 816

henrik@teft.no
linkedin icon

Julie Kathrine Andresen

Prosjektleder

926 28 088

julie.andresen@teft.no
linkedin icon