Moodify søker CRO-rådgiver/spesialist (engasjement)

Har du erfaring med analyse av trafikk og konvertering på nett, heatmaps, brukerundersøkelser og testing? Da kan det være at du er den vi ser etter for en spennende rolle som CRO-spesialist og rådgiver. Hos oss vil du jobbe sammen med andre analytiske og kreative spesialister for å hjelpe våre kunder med å forbedre sine digitale brukerreiser og effekt av markedsinvesteringene. Vi jobber med kjente merkevarer og miljøer, og vi går inn i prosjekter sammen med kunden og andre eksperter for å løfte opplevelsen for forbrukeren og effekten for våre kunder. Du må trives med å jobbe tverrfaglig og at prosjektene dine er preget av fremdrift, testing og læring for både kolleger, kunder og ikke minst deg.

CRO-faget er i stadig utvikling, og vi planlegger å være blant de aller beste CRO-rådgiverne i Norge. Derfor ser vi etter deg som kombinerer erfaring og interesse for måling, testing, analyse og rådgivning i kategorien konvertering, attribusjon og performance.

Vi tror du har erfaring som rådgiver i byrå eller digital markedsfører med kompetanse innen de beskrevne feltene.

Rollen er et engasjement frem til våren 2021 med gode muligheter for forlengelse.

Les artikkel om Moodify i Kampanje.com her

Har du behov for mer informasjon utover dette kan du ta kontakt med Ole Janzso eller Elisabet Rye i Teft. Ønsker du å søke på denne stillingen kan du gjøre det via «søk på stillingen» -, vi vil behandle søkere fortløpende og oppfordrer deg derfor til å vise interesse snarest.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Elisabet Rye eller Ole Janzso
Kontaktpersoner:

Elisabet Rye

Rådgiver/prosjektleder

915 47 093

elisabet@teft.no
linkedin icon

Ole Janzso

Partner og rådgiver

977 74 771

ole@teft.no
linkedin icon