Mood Gruppen søker ny daglig leder til Smood

Smood er blant Norges beste fagmiljøer på sosiale medier. Vi søker en resultatorientert, beslutningsdyktig og trygg daglig leder til å videreutvikle selskapet i årene som kommer.

Litt om Mood Gruppen

Mood Gruppen er et frittstående, selveid norsk konsern og består av fire fagspesialistselskaper; Mood (mediebyrå), Smood (SoMe), Nettrafikk (SEO og SEM) og Moodify (CRO). Alle fire selskapene opplever knallsterke resultater, og totalt omsetter gruppen for en halv milliard kroner i året. Det er ca. 40 ansatte i gruppen.

Som daglig leder i Smood Social blir du en del av ledergruppa i Mood Gruppen. Stillingen rapporterer til styreformann, Nils Sejersted.

Litt om Smood

Smood har siden starten i 2018 hatt en eventyrlig vekst. I Smood jobber det elleve dyktige, drevne og smarte medarbeidere med å klekke ut ideer, designe, skrive, animere, filme, optimalisere annonser og booke influencere til sosiale medier. Vi jobber med noen av Norges ledende merkevarer og største annonsører som OneCall, Fargerike, Flyr, Peppes Pizza, KPMG, Twentyfour og Wolt, for å nevne noen. Målet vårt er å gi kundene våre helhetlig kommunikasjon på tvers av kanaler og plattformer – og mest mulig verdi for pengene. Vi er Facebook Business Partner, og sammen med Mood Gruppen har vi blitt kåret til Årets Mediebyrå fire år på rad.

Selskapet har til nå vært ledet av gründer, som nå går over i en ny rolle i selskapet.

Ansvar og hovedoppgaver

Smood er i sterk vekst og potensiale for videre forretningsutvikling er stor. En av dine viktige oppgaver blir å sikre at vi fortsetter å være tydelige på vår posisjon og strategi når vi vokser. Dette innebærer budsjett- og strategiprosesser, personalansvar, rapportering, sikre gode arbeidsprosesser internt, men også stor frihet til å videreutvikle Smood.

Det aller viktigste er likevel at du er en trygg leder, med fokus på å beholde det gode arbeidsmiljøet vårt slik at vi sammen fremover når våre mål.

Hvem er du?

For å lykkes og trives hos oss ser vi etter deg med sterk kommersiell teft og forretningsforståelse, med en rask beslutningsevne. Selvgående, strukturert og gjennomføringsevne er ord som beskriver arbeidsstilen din. Du er flink med folk, en trygg leder og en god lagbygger.

Vi ser etter en leder som vil bygge lag og kultur, folk og forretning, og som skal være hos oss over tid. Smood skal fortsette med det vi er veldig gode på i dag, bare bli enda bedre i fremtiden.

Vi tilbyr

I Smood kan du glede deg til en arbeidshverdag i et av Norges beste fagmiljøer på sosiale medier. Du får lede en dedikert, glad gjeng som deler kunnskap og erfaringer på tvers av teamet, og du vil få stor faglig sparring med de øvrige lederne internt i Mood Gruppen.

Det er viktig for oss å bidra der vi kan, for at verden blir et litt bedre sted. Derfor har alle ansatte i Smood hvert sitt Plan-fadderbarn, betalt av selskapet. Vi er klimakompensert med Chooose, og har siden starten gjort pro bono-prosjekter for Erlik Oslo og Erlik Kaffe, for å nevne noe. I tillegg vil du få en god helseforsikring og et månedlig helsestipend.

Vi gir deg stor fleksibilitet, og møtes på jobb i digge lokaler, sentralt på Grünerløkka.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Eivind Ruud Johnsen eller Lene Forfang Paterson
Kontaktpersoner:

Eivind Ruud Johnsen

Partner og rådgiver

922 82 349

eivind@teft.no
linkedin icon

Lene Forfang Paterson

Rådgiver og prosjektleder

482 23 899

lene@teft.no
linkedin icon