Møller søker kampanjetekniker-Adobe Campaign

Har du erfaring med å jobbe med Adobe Experience Cloud og Adobe Campaign Standard, Salesforce Experience Cloud eller liknende løsninger som f.eks. SAP hybis, Voyado eller Hubspot? Eller kanskje du har erfaring og interesse for å jobbe med systemer som integrerer data og automatisering på tvers av flere teknologiplattformer?

Vi er på jakt etter en kampanjetekniker i et engasjement til vår Adobe Campaign, en rolle der din tekniske kompetanse og interesse vil kombineres med markedsføring og kommunikasjon. Du har sannsynligvis allerede høy kompetanse innen markedsføringsteknologi og sentrale begreper innen digital markedsføring, og du er på jakt etter en erfaring fra et fagmiljø og en merkevare som har kommet langt i automatisert og databasert markedsføring, men som fortsetter å bygge prosesser og lete etter nye muligheter i innsikt og teknologi.

Du vil bli en del av vårt marketing operations team og jobbe tett med gode kolleger fra både CRM, innhold og kampanjer/performance.

Vi tror du har utdanning innen IT, teknologi og kommunikasjon og en sterk interesse for kombinasjonen av disse fagområdene. Selv om du kanskje ikke har lang erfaring fra arbeidslivet må du ha praktisk erfaring med liknende plattformer og prosesser.

Rollen er inntil videre et engasjement ut året. Vi garanterer deg at du får med deg verdifull og attraktiv kompetanse fra vårt miljø, og ser ikke bort fra at din neste jobb vil bli hos oss.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Elisabet Rye eller Ole Janzso
Kontaktpersoner:

Elisabet Rye

Rådgiver

915 47 093

elisabet@teft.no
linkedin icon

Ole Janzso

Partner og rådgiver

977 74 771

ole@teft.no
linkedin icon