MittEgetLokale AS søker markedsansvarlig

MittEgetLokale AS er et nyoppstartet selskap, som har hatt stor suksess i sitt første leveår med et salg på over 500 millioner norske kroner. Selskapet, som er en del av Bakkegruppen AS, har utviklet et konsept som gir  muligheter for å eie ditt eget lagerlokale.Nå skal de vokse ytterligere og til å være med å bygge selskapet søker MittEgetLokale etter en ny markedsansvarlig.

Endringer i boform og bosettingsmønster medfører nye behov for lagring av eksempelvis båt, bobil og annet. Mange vil ha et eget hobbyverksted og småbedrifter ønsker lagerplass. Selskapets videre vekst skal baseres på utvikling og oppføring av små og mellomstore næringsbygg for små og mellomstore bedrifter, i kombinasjon av salg og utleie. Kort og godt «MittEgetLokale».

I rollen som markedsansvarlig vil du jobbe med ulike markedsaktiviteter som er med på å styrke merkevaren og posisjonere bedriften.

Du er ansvarlig for produksjon av innhold og markedsmateriell i form av bilder og tekst knyttet til nye og eksisterende prosjekter, til nettsiden, mot kunder og salg. Som markedsansvarlig er det du som er kontaktpunktet ut mot samarbeidspartnere, illustratører og leverandører for kommunikasjon og digitale flater. 

Arbeidsoppgaver for markedsansvarlig for MittEgetLokale:
 • Planlegging, oppsett og optimalisering av Facebook-annonser
 • Oppsett og evaluering av Google søkeordsannonser
 • Bilde- og tekstbehandling ved etablering av nye prosjekter
 • Utvikle innhold på nettsiden
 • Optimalisering av markedsmateriell til bruk i salgsammenheng
 • Optimalisering av annonsering på Finn.no
 • Videreutvikle nettsiden i samarbeid med systemleverandør
 • Bestille og følge opp 3D-visualiseringer av prosjekter
 • Bestilling og design av profilartikler og markedsmateriell
 • Følge opp kundehenvendelser i Facebook
 • Enkel produksjon og organisk publisering i sosiale medier
Kvalifikasjoner, kunnskap og erfaring:

Vi søker deg som har erfaring fra tilsvarende arbeid, og som syns det er gøy å ha en arbeidshverdag der du er med på å bygge merkevare. Du er initiativrik, ser muligheter og gjør endringer i markedsstrukturen der du mener det er forbedringspotensiale. Strukturer er viktig for deg og du evner å holde fokus og oversikt i et hektisk miljø, og du er en god relasjonsbygger Du er godt kjent med annonseoppbygging på Facebook og SEO. I tillegg er det ønskelig om du har erfaring fra Photoshop og Indesign, men dette er ikke et krav. 

Vi tilbyr:

I MittEgetLokale får du mulighet til å være med på å virkeliggjøre en betydelig nysatsing. Du vil ha en selvstendig rolle, med frihet under ansvar, i et attraktivt selskap med kraftig vekst. Du vil jobbe i et tverrfaglig og godt miljø der du også kan sparre med kolleger på tvers av selskapene i Bakkegruppen AS. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode ordninger.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Eivind Ruud Johnsen eller Lene Forfang Paterson
Kontaktpersoner:

Eivind Ruud Johnsen

Partner og rådgiver

922 82 349

eivind@teft.no
linkedin icon

Lene Forfang Paterson

Prosjektleder

482 23 899

lene@teft.no
linkedin icon