Mindshare søker AdOps spesialist (engasjement)

Travelt er bra! Mindshare opplever stor pågang om dagen og dette har utløst et behov for en ekstra ressurs på AdOps. Vi søker deg som kan starte umiddelbart, eller så fort som mulig og som kan jobbe frem til jul, i første omgang.

Det aller viktigste når det kommer til kompetanse er at du har erfaring med Google Campaign Manager, da det er dette verktøyet du vil jobbe mest med. Du har erfaring med å sitte i AdForm og Google sine tilstøtende verktøy og er vant til å sette opp kampanjer. Vi setter pris på at du er strukturert og selvgående og at du har gode samarbeidsevner og et ønske om å jobbe i team.

Vi kan være fleksible på lengde, men vi ser for oss fulltid frem til jul. Ønsker du en lavere prosent-stilling, så er vi åpne for å diskutere rammer og løsninger.

Vi søker i disse dager også en Marketing Technologist og dersom du synes dette høres spennende ut, kan jo et engasjement på AdOps være en god måte for oss å bli bedre kjent på. Vi beholder gjerne dyktige folk på huset og som ansatt i Mindshare er det gode muligheter for videre spesialisering og faglig utvikling.

Vi tilbyr:

  • Et ekstremt godt arbeidsmiljø
  • Et selskap i positiv utvikling
  • Rammer for personlig og faglig utvikling
  • Et internasjonalt nettverk med ressurser
  • Arbeidsplass i moderne lokaler, sentralt i Oslo
  • Svært god kantine

Er du ledig omgående og tenker du at dette er noe for deg vil vi gjerne at du viser din interesse. Du søker via lenken i denne annonsen, snarest – og senest 22. oktober. Kandidater vil bli behandlet fortløpende.

Ser frem til å høre fra deg!

Og, les gjerne litt mer om vår satsning her: Mindshare vokser

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Camilla Bartnes
Kontaktpersoner:

Camilla Bartnes

Rådgiver/prosjektleder

975 45 597

camilla@teft.no
linkedin icon