Metro Branding søker digital rådgiver

Har du høy kunnskap om teknologier og plattformer, stor interesse for UX og kommersiell teft – les videre!

 

Hver eneste dag jobber vi med å skape gode, digitale kundeopplevelser. Med et kontinuerlig mål om å inspirere, engasjere og oppnå høy effekt bidrar vi til at våre kunder blir digitale vinnere. Vi har stor pågang på digitale prosjekter og søker derfor etter flere digitale, strategiske rådgivere som er rå på digital brukeropplevelse (UX).

 

Vi ser etter deg som har et sterkt ønske om å forbedre totalopplevelsen vi som brukere har i et møte med et digitalt produkt, en tjeneste eller et system. Du har erfaring og kunnskap om arbeidsmetoder og strategiprosesser innen brukeropplevelse, digital forretningsutvikling og design thinking. Videre må du ha god skriftlig, muntlig og visuell fremstillingsevne, kommersiell teft og være opptatt av lønnsomhet og vekst. Du har sterk business-forståelse og evner å sette deg raskt inn i kundens problemstillinger og behov.

Som person brenner du for å skape gode digitale brukeropplevelser, er opptatt av digitale trender, innovasjon og modernisering. Du er glad i teamarbeid og liker å dele din kunnskap, kompetanse og erfaring. Rollen som fagperson og rådgiver er midt i blinken for deg og du oppnår høy tillit og troverdighet hos kunde, både gjennom din kunnskap og relasjon. Din nysgjerrighet driver deg fremover, du motiveres av kompetanseutvikling og det å stadig lære nye ting.

Dine arbeidsoppgaver vil bestå av å avdekke brukerbehov gjennom innsiktsarbeid, kartlegging av kundereiser og utvikling av scope. Du vil fasilitere og bidra i kundeorienterte workshops med våre oppdragsgivere, samt være en rådgiver og tett samarbeidspartner for våre kunder og UX-team. Du vil utvikle helhetlige strategier med fokus på brukeropplevelse og bidra inn i vårt fagmiljø for å styrke kompetansedeling og utvikling.

I Metro Branding jobber vi i tverrfaglige kundeteam, der du sammen med konseptutviklere, kommunikasjonsrådgivere, spesialister på digital synlighet og andre eksperter sørger for at våre kunder blir digitale vinnere. Vi har to supre locations – på Karl Johans gate i Oslo og på bryggekanten i Sandefjord.

Stillingen innebærer høy grad av selvstendighet, store påvirkningsmuligheter og svært gode muligheter for faglig utvikling i et kompetent, tverrfaglig miljø.

Høres dette ut som deg? Da anbefaler vi deg å søke i dag!

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Eivind Ruud Johnsen, Marte Palm Steen eller Veronika Jakobsson
Kontaktpersoner:

Eivind Ruud Johnsen

Partner og rådgiver

922 82 349

eivind@teft.no
linkedin icon

Marte Palm Steen

Prosjektleder

412 66 666

marte@teft.no
linkedin icon

Veronika Jakobsson

Prosjektleder

452 49 697

Veronika@teft.no
linkedin icon