Metro Branding søker prosjektleder

Har du erfaring med produksjon av ulike design- og reklametjenester – særlig digitale prosjekter? Metro Branding søker nå en digital prosjektleder!

Vi ser etter en ny kollega med erfaring fra byrå og som har lyst til å lede våre digitale prosjekter. Vi er ute etter en dyktig prosjektleder som kan hjelpe kundene våre med utvikling av nettsider og andre digitale løsninger – fra idé, konsept, wireframes, design, implementering og QA til lansering med analysemålinger. Sammen med våre spesialister på digital synlighet vil du være involvert i hele den digitale prosessen, for å oppnå best mulig prestasjon og resultat av nettbasert markedsføring.
​​​​​​​
Vi ønsker oss en dreven prosjektleder som blir engasjert og har meninger om digital kommunikasjon. Du har god struktur, evne til å holde oversikt i en hektisk hverdag og er god til å prioritere. Du er opptatt av kundeservice og du er en person som er god til å motivere teamet.

Som prosjektleder er du teamets og kundens viktigste støttespiller. Du vil jobbe selvstendig med å delegere og kvalitetssikre oppgaver, og lede og gjennomføre prosjektene etter avtalt fremdrift og budsjett. Du har god forståelse for briefer, estimater, fremdrifter, kvalitet og god prosjektøkonomi. Du er kjent med kreative prosesser, og evner å legge en plan for hvordan en idé kan ferdigstilles på en effektiv og lønnsom måte.

Konkrete arbeidsoppgaver:

  • Budsjettering og fakturering
  • Utvikle gode og ryddige briefer til teamet
  • Planlegging og gjennomføring av prosjekter
  • Oppfølging av teamet frem mot leveranser
  • Oppfølging av teknisk underleverandør i webprosjekter

Kvalifikasjoner:

  • Minimum tre års utdannelse innenfor markedsføring eller kommunikasjon
  • Minimum to års erfaring fra kreativt byrå
  • Erfaring med produksjon av ulike design- og reklametjenester – særlig digitale prosjekter (webutvikling)
  • Nettverk i bransjen og oversikt over leverandører innen teknisk utvikling
  • Gjerne kjennskap til arbeidsmetodikk for digitale prosjekter, Scrum e.l.

 

Vi kan tilby konkurransedyktig lønn, herlige kolleger, mye frihet under ansvar og fokus på faglig utvikling. Du vil jobbe på vårt flotte kontor midt på Karl Johan i Oslo sentrum, men må regne med noe reising til idylliske Sandefjord og gode kolleger der.

Høres dette ut som deg? Da anbefaler vi deg å søke via lenken på denne siden i dag! Sammen skal vi bli Norges råeste strategiske kommunikasjonsbyrå!

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Vibeke Moen, June Ragnif Johansen eller Eivind Ruud Johnsen

Kontaktpersoner:

Vibeke Moen

Vibeke Moen

linkedin icon

Prosjektleder

976 25 431

Vibeke@teft.no
June Ragnif Johansen

June Ragnif Johansen

linkedin icon

Rådgiver

916 98 430

june@teft.no
Eivind Ruud Johnsen

Eivind Ruud Johnsen

linkedin icon

Partner og rådgiver

922 82 349

eivind@teft.no