Metro Branding søker prosjektleder

Har du erfaring fra reklame- eller designbyrå, og kan lede både tradisjonelle og digitale prosjekter?

Vi ønsker oss en dreven prosjektleder som har god struktur, er opptatt av kundeservice og som er god til å motivere dine kollegaer. Som prosjektleder er du teamets viktigste støttespiller. Du vil jobbe selvstendig med å delegere og kvalitetssikre oppgaver, og lede og gjennomføre prosjektene etter avtalt framdrift og budsjett. Du har god forståelse for briefer, estimater, fremdrift, kvalitet og god prosjektøkonomi. Du er kjent med hvordan kreative jobber, og evner å legge en plan for hvordan én idé kan ferdigstilles på en effektiv og lønnsom måte. Du må kunne sjonglere mange prosjektballer samtidig, like å pushe deg selv og ha stor gjennomføringsevne.

Viktige egenskaper er at du har kommersiell teft, er strukturert, tydelig og serviceinnstilt. Du evner å holde oversikt i en hektisk hverdag, er god på å prioritere og  holder hodet kaldt. Prosjektlederens jobb er å sørge for godt samspill mellom teamet internt og andre involverte i prosjekter, og sikre at prosjekter gjennomføres så smidig som mulig. Dette innebærer ansvar for prosjektet som helhet, samt å bistå med innsalg og utarbeidelse av tilbud til potensielle kunder.

Vi tror du har erfaring fra kreativt byrå og har jobbet med  produksjon av ulike design- og reklametjenester – både tradisjonelle og digitale
prosjekter. I tillegg til et stort bransjenettverk og oversikt over leverandører innenfor reklame/film/foto/teknisk utvikling.

Vi kan tilby konkurransedyktig lønn, herlige kolleger, mye frihet under ansvar og fokus på faglig utvikling. Du vil jobbe på vårt flotte kontor midt på Karl Johan i Oslo sentrum, men må regne med noe reising til idylliske Sandefjord og gode kolleger der.

Høres dette ut som deg? Da anbefaler vi deg å søke i dag! Sammen skal vi skape den beste kulturen – med de beste folkene.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Vibeke Moen, Nejra Kudra eller Eivind Ruud Johnsen

Kontaktpersoner:

Vibeke Moen

Vibeke Moen

linkedin icon

Prosjektleder

976 25 431

Vibeke@teft.no
Nejra Kudra

Nejra Kudra

linkedin icon

Rådgiver

926 28 869

nejra@teft.no
Eivind Ruud Johnsen

Eivind Ruud Johnsen

linkedin icon

Partner og rådgiver

922 82 349

eivind@teft.no