Metier OEC søker grafisk designer

Er du en av de som forstår at det grafiske uttrykket ¨look & feel¨ på innhold er viktig for at budskapet skal komme tydelig frem? At det faktisk er avgjørende for god markedsføring? Har du en godt utviklet estetisk sans og brenner for brukervennlig design? Da er kanskje du vår nye grafiske designer.

Vi bidrar til bærekraftig utvikling gjennom bedre prosjekter, virksomhetsutvikling og transformasjon for våre kunder.
Nå har vi en ledig plass til deg som kan omsette vår kompetanse, våre verdier og tjenester til gode grafiske uttrykk sammen med dyktige kollegaer i markedsavdelingen.

Som grafisk designer vil du blant annet ha disse arbeidsoppgavene:

  • Utvikle grafisk innhold: maler, markedsmateriell, rapporter, presentasjoner og annonser
  • Produsere og redigere video, og ta bilder til bruk i markedsføring
  • Designe og videreutvikle websider og blogg
  • Være ansvarlig for og videreutvikle selskapets grafiske profil og visuelle uttrykk

Om deg:
Vi ser etter deg som har relevant utdanning innen design og visuell kommunikasjon og noen års erfaring fra å jobbe i byrå eller i en markeds- og kommunikasjonsavdeling. Du behersker CS-pakken og publisering på nett, og har et trent øye for godt design og brukervennlighet. Vår definisjon av visuelt innhold er mer enn grafikk, erfaring med eller et stort ønske om å jobbe med foto- og videoproduksjon er en fordel. Du har utdanning innen design, UX-design, medier og kommunikasjon, markedsføring eller liknende. Hos oss vil du både delta i og lede prosjekter og det krever både effektivitet og struktur. Du lytter og samarbeider godt, men er ikke redd for å si det du mener og dele idéene som du har mange av. Du ser etter et arbeidsmiljø der du kan samarbeide og lære sammen med andre flinke folk og hvor idéer og prosjekter omsettes til handling og resultater.

Hvorfor jobbe i Metier OEC?
Vi er et kompakt og sammensveiset team med masse humor og hjerterom. Hos oss er det kultur for læring, støtte og nye ideer. Som team jobber vi tett sammen, men vi samarbeider også mye på tvers av organisasjonen. Som organisasjon har vi et godt sammensatt miljø som setter stor pris på mangfold – både i form av faglig kompetanse, erfaring og personlighet.
Hos oss har du fleksibiliteten til å legge opp arbeidsuken slik den er best for deg. Vi har tillit til at du gjør det du skal når du skal. Derfor fortsetter vi med muligheten for hjemmekontor også etter pandemien. Vi er heller ikke særlig redde for at du velger å være hjemme 100% av tiden – vi har det nemlig veldig hyggelig på kontoret!

Les mer om karriere i Metier OEC

 

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Elise Simonsen eller Jannicke Østlie
Kontaktpersoner:

Elise Simonsen

Prosjektleder

452 65 773

Elise@teft.no
linkedin icon

Jannicke Østlie

Rådgiver i Teft og Daglig leder LAB3 Talent

952 52 565

jannicke@teft.no