Mestergruppen søker leder for digitalmarkedsføring

 

Vil du bygge og lede en sterk avdeling for digital markedsføring?

 

Til vår markedsavdeling ser vi etter en erfaren digital markedsfører som kan lede og utvikle medarbeiderne i sin avdeling, samt heve det faglige nivået slik at den digitale markedsføringen i kjedene blir mer effektiv og oppnår stadig bedre og mer målrettede resultater. Vi tror du ser etter utvikling og forbedringer i det daglige, men at du også trives med å tenke langsiktig og strategisk. Vi er et mellomstort og svært engasjert markedsmiljø hvor vi lytter til hverandre, og hvor operative egenskaper er verdsatt.

Markedsavdelingen jobber for kjedene i Mestergruppen i tillegg til konsern; byggevarekjedene XL-BYGG, Byggtorget og Byggeriet, huskjedene Mesterhus, Systemhus, Nordbohus og Blink-Hus, samt interiørkjeden Fargerike. 

Stillingen vil sitte i markedsavdelingen og rapportere til markedsdirektør. Du vil samarbeide tett med de øvrige avdelingslederne og eksterne avdelinger i Mestergruppen. Avdelingen er en meget viktig bidragsyter i å nå de ulike kjedenes strategiske målsetninger. 

Som leder for digital markedsføring får du ansvaret for å bygge en sterk avdeling og få et tydelig mandat. Du vil ha stor påvirkning på både retning, metoder, leverandører og hvilke systemer som skal benyttes.

 

Andre viktige arbeidsoppgaver: 

  • Ansvaret for den digitale markedsføringen og effektmålinger av denne
  • Lede avdelingens ressurser og løfte den digitale kompetansen i avdelingen
  • Operasjonaliseringen og gjennomføringen av kjedenes markedsplaner
  • Innsikt og analyse

 

Erfaring: 

  • Høy faglig kompetanse og oversikt over fagområdet
  • Ledelseskompetanse og erfaring med å bygge organisasjon
  • Erfaring fra større bedrifter 
  • God kjennskap og erfaring med ulike mar-tech systemer

 

Personlige egenskaper: 

Vi ser etter deg som er analytisk og praktisk anlagt. Du er vant til å ta databaserte beslutninger og selvstendig nok til å finne den arbeidsmetoden som fungerer best for deg for å skape beste mulige resultater. Du har et godt overblikk og liker å ha mange baller i luften. Du har gode samarbeidsegenskaper og evner å kommunisere godt på tvers av avdelinger. Som person er du motiverende og bidrar til en positiv kultur.

 

Vi kan tilby: 

I Mestergruppen blir du en del av en virksomhet som er i stor vekst. Vi har et høyt tempo og du får jobbe med mange varierte og skiftende oppgaver. Vi er resultatdrevet, med stor frihet under ansvar og det finnes mange muligheter til å utvikle seg. Hos oss har vi en sterk teamfølelse og et ønske om å lykkes sammen.

 

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Marte Palm Steen, Eivind Ruud Johnsen eller Knud Fahrendorff
Kontaktpersoner:

Marte Palm Steen

Prosjektleder

412 66 666

marte@teft.no
linkedin icon

Eivind Ruud Johnsen

Partner og rådgiver

922 82 349

eivind@teft.no
linkedin icon

Knud Fahrendorff

Rådgiver

952 83 101

knud@teft.no
linkedin icon