Mester Grønn søker teamleder kampanjer

Er du en kremmer med digital erfaring og lyst til å jobbe med kampanjer fra A-Å?

Vi søker nå en teamleder som kan ta det faglige ansvaret for teamet som jobber med våre kampanjer, kanalstrategi og sponsorater. Dette innebærer både sparring og coaching med teamet, men også operativt ansvar for egne kampanjer og aktiviteter. Du vil være ansvarlig for utvikling, gjennomføring og evaluering av kjedens kampanjer. I dette ligger også å styre kampanjer og aktiviteter i samarbeid med innkjøp og driftsapparatet. Sammen med våre eksterne byråpartnere blir du også ansvarlig for å planlegge, effektuere og evaluere mediestrategi og kanalplaner. Økt fokus på digital tilstedeværelsen blir særlig viktig for at vi skal kunne vokse i årene fremover. God kjennskap til digitale kanaler og verktøy blir viktig for å kunne analysere og optimalisere kampanjer og sørge for at vi har best mulig ROMI.

Som teamleder har du også ansvar for at vi utnytter våre mange sponsorater på best mulig måte, planlegging og oppfølging av PR-aktiviteter, samt sørge for at vi utnytter det potensialet som ligger i vår kundeklubb og andre CRM-aktiviteter. Les mer om Mester Grønn i vårt intervju med markedsdirektør, Hege Hildeng.

Hvem ser vi etter?

Vi ser etter deg som har god forståelse for hvordan markedsføring er et verktøy for vekst og lønnsomhet. Du bruker kundeinnsikt og data aktivt inn i utvikling av kampanjer og evner å omsette strategi til effektive kampanjer som leverer resultater. Det er særlig viktig at du både kan se det overordnede bildet og lede andre, samtidig som du kan jobbe operasjonelt og ta eierskap til oppgaver selv. Vi forventer at du er oppdatert på ny teknologi og verktøy for å levere kampanjer på tvers av digitale og fysiske kanaler. Å jobbe strukturert og bygge gode relasjoner blir viktig. Du bør også evne å formidle innsikt og resultater på en forståelig måte til andre.

Vi tror du har:

  • Flere års erfaring fra relevant arbeid i markedsavdeling eller byrå
  • God kjennskap til fagområdene beskrevet over (eventuelt gode forutsetninger for å lære deg det du ikke kan)
  • Erfaring med digitalt salg (ecommerce/nettbutikk)
  • Ledet større prosjekter eller team tidligere
  • Høyere utdannelse innen markedsføring, økonomi eller tilsvarende

Vi kan tilby jobb i et selskap i vekst, hvor du får mye ansvar og mulighet til å påvirke. Hos oss er beslutningsveiene korte og vi ser raskt resultater av den jobben vi gjør.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Anna Blom Rian eller Eivind Ruud Johnsen
Kontaktpersoner:

Anna Blom Rian

Rådgiver

900 73 999

anna@teft.no
linkedin icon

Eivind Ruud Johnsen

Partner og rådgiver

922 82 349

eivind@teft.no
linkedin icon