Mester Grønn søker E-commerce Manager

Vil du være med på å skape Norges beste handleopplevelse? Er du driftig med god forretningsteft? Da håper vi at du leser videre!

Med overgang til ny plattform for både nettside og CRM, fokus på nytt lojalitetsprogram og flere kommende optimaliseringsprosjekter for nettsiden, satser Mester Grønn stort på sin totale handleopplevelse. Nettbutikken har hatt en stor vekst de senere årene. Vi ser nå etter en som kan hjelpe oss å dra denne viktige butikkflaten til nye høyder.

Vår nye E-commerce Manager vil være med på å videreutvikle nettsiden med øye for den gode handleopplevelsen. Du vil være ansvarlig for daglig drift av nettbutikken, men også få muligheten til å tenke nytt og planlegge for fremtidig vekst. Dette innebærer optimalisering av salg og kampanjer, online merchandising, sortimentstyring, budsjettering og målstyring. Du vil få frihet til å ta initiativ, men også være en del av et team med både tyngde gjennom lang erfaring i selskapet – og nye hoder som kommer fra andre miljø.

Vi tror du liker å teste ut nye trender, har stor interesse for å utvikle gode kundeopplevelser på nett, og er en selvstendig pådriver med god teft for å drive butikk. Som person er du initiativrik, og evner å drive prosjekter og prosjektdeltagere fremover gjennom strukturerte planer og effektive prosesser. Samtidig er du nysgjerrig på nye digitale trender og er oppdatert på det siste innen verktøy, software og plattformer. Du har gode samarbeidsevner, men evner  å jobbe selvstendig når det trengs.

Hos oss er det rom for nye og innovative ideer og løsninger. Vi kan tilby store utviklingsmuligheter i et kompetent og hyggelig miljø.

Ansvars- og arbeidsoppgaver:

 • Primæroppgaven er å øke salg og handleopplevelse på mestergronn.no (flere digitale handelskanaler kan tilkomme)
 • Drift og optimalisering av kampanjer
 • Web/online merchandising
 • Budsjettering og målstyring for nettbutikken
 • Sortimentstyring og -analyse, gjennom tett samarbeid med Innkjøp
 • Tett kontakt med kundesenteret for innsikt i hvor kundenes opplevelse kan forbedres
 • Prosjektledelse av optimaliseringstiltak for nettbutikken kan være aktuelt
 • Rollen kan også få ansvar for omnikanal prosjekter/konsepter som dreier seg mer om salg/markedskonseptualisering enn produktutvikling

Kvalifikasjoner:

 • Relevant arbeidserfaring innen netthandel og digitalt salg
 • God kjennskap til publiseringsverktøy, gjerne Salesforce, men det er ikke et krav
 • Du arbeider til daglig med Google Analytics eller tilsvarende
 • Relevant utdannelse på høyskole- eller universitetsnivå

Vi kan tilby jobb i et selskap i vekst, hvor du får mye ansvar og mulighet til å påvirke. Hos oss er beslutningsveiene korte og vi ser raskt resultater av den jobben vi gjør.

 

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Anna Blom Rian eller Martine Holen Instefjord
Kontaktpersoner:

Anna Blom Rian

Rådgiver

900 73 999

anna@teft.no
linkedin icon

Martine Holen Instefjord

Prosjektleder og innholdsprodusent

452 99 838

martine@teft.no
linkedin icon