Memira Eyecenter søker markedskoordinator

Har du god kompetanse innen digital markedsføring, innholdsproduksjon og erfaring med Influencer Marketing? Da er det kanskje DU som skal bli vår nye kollega i Memira.

Memira Eyecenter er Skandinavias ledende aktør på øyelaser og linsebytte og vi tilbyr våre kunder et helhetstilbud innen syn og øyehelse. Selskapet opplever en positiv utvikling og ønsker nå å styrke laget med en markedskoordinator til vår norske avdeling. Som vår nye markedskoordinator skal du ivareta og forvalte Memira som merkevare i det norske markedet og du vil være ansvarlig for å tiltrekke nye kunder til våre 60 klinikker rundt omkring i Norge. Gjennom gode samarbeidsavtaler, digitale- og offline markedsaktiviteter, innholdsproduksjon og kampanjer på web og i sosiale kanaler sikrer du tilflyt av nye kunder og ivaretar gode relasjoner til våre eksisterende kunder.

Du har kunnskap om det norske markedet, og har gjerne jobbet med digitale kundereiser B2C. I stillingen skal du drive all dialog med våre samarbeidspartnere, kunder og influencere – og dette ansvaret krever at du både er selvgående og initiativrik.

Du har et øye for godt innhold og har dokumentert erfaring med å produsere salgsutløsende og engasjerende tekst, både i online- og offline media. I stillingen vil du blant annet få produsere innhold til sosiale medier, nettsider, annonser og blogger.

Stillingen inngår i Memiras norske ledergruppe, som har kontorer på Majorstuen. Du kommer til å jobbe tett med vår Country Manager i Norge, samt vår sentrale markedsavdeling, som befinner seg i Stockholm. Vi er en liten, men kompetent og engasjert avdeling i Oslo – og du vil også ha dialog med våre ansatte på klinikkene når de har behov for råd og markedsmateriell. Stillingen rapporterer til markedssjef i Sverige og du vil også jobbe med øvrige markedskoordinatorer i Nord Europa. Noe reisevirksomhet, hovedsakelig innenlands og i Skandinavia må du regne med.

Kompetanse og kvalifikasjoner

 • Du har utdanning innen markedsføring og/eller kommunikasjon/journalistikk
 • Minimum 5 års arbeidserfaring, av disse dokumentert erfaring med digital markedsføring i minimum 2- 3 år
 • Du er en dyktig skribent og har produsert effektivt og engasjerende innhold for digitale flater
 • Du er kompetent, lojal og har en ambisiøs drive
 • Du er vant til å arbeide selvstendig, er strukturert og har god erfaring med å lede prosjekter
 • Du er en lagspiller- gjerne med erfaring fra en internasjonal organisasjon
 • Du er initiativrik og uredd
 • Du trives med en travel og allsidig hverdag

Vi kan tilby

En stilling i Memira gir deg muligheten til å arbeide i et selskap som er verdensledende innenfor linsebytte (RLE) med enestående kliniske resultater. Vi tilbyr:

 • Gunstige arbeidstider og en fleksibel tilnærming til arbeidssted (kontor/hjemmekontor)
 • 5 uker ferie per år
 • Deltakelse på tverrfaglige møter, kurs/konferanser
 • Subsidiert telefon og støtte til trening
 • Gode pensjonsordninger
 • Privat helse- og uføreforsikring

Vi tilstreber profesjonalitet, gode rutiner og kontinuerlig utviklingsarbeid i samarbeid med våre ansatte og samarbeidspartnere. Hos oss vil du få en viktig rolle og et stort mandat og vi ønsker nye ideer og tiltak hjertelig velkommen. Vi ser virkelig frem til å få på plass vår nye medarbeider og gleder oss til å høre fra deg!

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Camilla Bartnes eller Lene Forfang Paterson
Kontaktpersoner:

Camilla Bartnes

Rådgiver

975 45 597

camilla@teft.no
linkedin icon

Lene Forfang Paterson

Prosjektleder

482 23 899

lene@teft.no
linkedin icon