Mediacom søker Social Media Manager (engasjement)

MediaCom trenger flere flinke folk og søker nå etter en nysgjerrig og kundeorientert Social Media Manager for noen av Norges mest spennende kunder. Det betyr i praksis å jobbe med planlegging og kjøp på alle kommersielle sosiale plattformer som Facebook, Instagram, Snapchat, LinkedIn mfl.

Vi ser etter deg som har med deg god erfaring med daglig bruk av Facebook Business manager fra markedsavdeling eller byrå og er nysgjerrig på alt innenfor sosiale medier. Hvis du er fremoverlent, tallsterk, nøyaktig og brenner for å finne gode medieløsninger for kundene du jobber med er du personen vi leter etter.

Stillingen er et engasjement frem til mars 2021 i første omgang, men vi kan love deg at du vil få verdifull erfaring og få verdifulle kontakter blant kollegaer og kunder. Det er mye positivt som skjer i Mediacom om dagen og det er ikke usannsynlig at det vil dukke opp spennende muligheter.

Du vil få en viktig rolle i et kundeteam som er sammensatt av flere spesialister og kundeansvarlige. I tillegg vil du tilhøre et faglig dyktig og sosialt fagteam bestående av flere erfarne SoMe spesialister.

Noen av dine viktigste oppgaver og ansvarsområder vil være:

  • Planlegge, gjennomføre og evaluere mediekjøp på alle sosiale plattformer for flere av Norges største og mest spennende merkevarer.
  • Holde kontakt med mediene og utvikle din kompetanse om mulighetene i sosiale medier.
  • MediaCom legger stor vekt på kompetanseutvikling og legger til rette for videre læring og utvikling.

Om deg:

  • Du har utdanning innen markedskommunikasjon og markedsføring.
  • Du er strukturert og har øye for detaljer.
  • Du har lett for å bli kjent med andre mennesker, og trives med et sosialt og hektisk arbeidsmiljø.
  • Du er tallsterk og analytisk.
  • Du har et godt og konkret språk, er systematisk, løsningsorientert og strukturert.
  • Du må ha kunnskap og engasjement for hvordan teknologi og kreativitet åpner for nye muligheter og mer effektive kommunikasjonsløsninger.
  • Du har et par års arbeidserfaring eller kommer direkte fra skolebenken.

Stillingen rapporterer til Strategic Client Director.

Vi kan tilby en spennende stilling med mye ansvar og arbeid med kjente merkevarer, stort rom for faglig utvikling i et usedvanlig godt miljø og fine lokaler i Oslo sentrum. Lønn etter avtale og snarlig tiltredelse.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Camilla Bartnes eller Ole Janzso
Kontaktpersoner:

Camilla Bartnes

Rådgiver/prosjektleder

975 45 597

camilla@teft.no
linkedin icon

Ole Janzso

Partner og rådgiver

977 74 771

ole@teft.no
linkedin icon