Maxbo søker innholdsansvarlig

Er du opptatt av visuelt godt innhold, er kreativ og liker å ha mange baller i luften samtidig?

Maxbo skal styrke markedsteamet sitt, og søker etter en kreativ innholdsprodusent. Du vil produsere ulike typer engasjerende og selgende innhold for bruk i Maxbo sine kanaler, både egne og betalte. Vårt mål er å inspirere og gjøre våre kunder i stand til å gjøre jobben, godt gjort. Vi ser etter deg som har et kommersielt tankesett, og som er opptatt av å formidle informasjon på en engasjerende måte, skreddersydd til ulike målgrupper.

Vi tror du liker å jobbe systematisk og å ha mange ulike oppgaver samtidig. Vi ser etter deg som er god til å produsere innhold tilpasset ulike behov og formater, enten det er en tekst-tung katalog, en enkel selgende brosjyre eller engasjerende digitalt innhold på web og SoMe.

Innholdsansvarlig er en del av Maxbos markedsavdeling og Løvenskiold Handels InHouse-team. I denne rollen vil du samarbeide med kollegaer internt og eksterne samarbeidspartnere. Alle med mål om å skape godt innhold som inspirerer og gjør våre kunder mer kunnskapsrike. Som en del av markedsavdelingen kan du bli involvert i ulike prosjekter som skal utvikle Maxbo som kjede og merkevare. Det kan også innebærer oppgaver knyttet til eventer og sponsorat.

Ansvarsområder

  • Produsere innhold til digitale og trykte flater, i egne og betalte kanaler
  • Ansvar for utvikling av publiseringsplan og optimalisering av våre nåværende og fremtidige sosiale plattformer
  • Eie prosjekter tilknyttet markedsuttak av produkter og tjenester
  • Innhente nødvendig informasjon fra interne og eksterne stakeholders for utvikling av materiell og lede kontakt med byråer for å distribuere innholdet til våre målgrupper
  • Koordinere oppgaver og prosjekter tilknyttet profilering og markedsmateriell.

Vi tror du har sterk gjennomføringsevne, er strukturert og nøyaktig, selvstendig og uredd. Du har et digitalt mind-set, er opptatt av effekt og er faglig oppdatert.

Ønskede kvalifikasjoner

  • Høyere utdanning innen markedsføring, prosjektledelse eller innholdsproduksjon.
  • Prosjektleder- og innholdsproduksjonserfaring, gjerne fra redaksjon eller byrå.
  • Meget god kjennskap til digital annonsering, publiseringsverktøy og CMS.
  • Svært gode kommunikasjonsevner på norsk, både muntlig og skriftlig.
  • Behersker redigerings- og analyse-verktøy

Vi tilbyr muligheten til å være en del av et ungt team med mye latter og takhøyde, som driver utelukkende med merkevare og innhold, Konkurransedyktige betingelser, og gratis parkering på Vækerø.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Christelle Haug eller Marte Thomassen Askeland
Kontaktpersoner:

Christelle Haug

Rådgiver

99 36 74 92

christelle@teft.no
linkedin icon

Marte Thomassen Askeland

Prosjektleder

913 91 725

Marte.askeland@teft.no
linkedin icon