Manus søker prosjektleder (engasjement)

Manus vokser, og det samme gjør både oppdragsmengde og prosjektstørrelse. For å sikre at vi har god fremdrift, god fordeling av oppgaver – og ikke minst god oppfølging av kunder, leverandører og team-medlemmer, søker vi nå en kreativ prosjektleder med stor arbeidskapasitet og godt overblikk.

Manus eksisterer for å hjelpe merkevarer med sin historiefortelling, og din jobb vil handle om å fasilitere god arbeidsflyt, dialog og samarbeid slik at vi som team evner å løse oppgavene våre best mulig. For å lykkes hos oss, må du samtidig være interessert i hvordan tekst, bilder, film og animasjon sammen kan løfte, tydeliggjøre og sikre gjennomslagskraft for en historie.

Din arbeidshverdag hos oss vil handle om å ha oversikt over oppgaver og deadlines, og bistå byråleder og kundeansvarlige med fordeling av ressurser. Fordi du vil være ansvarlig for vår ukentlige trafikkering, tror vi det er en fordel at du har jobbet i byrå eller et kreativt miljø tidligere.

Som person er du flink til å danne deg oversikt og prioritere, og du er en omgjengelig person som er smidig og. Du liker å utvikle og optimalisere arbeidsprosesser, og lar deg ikke skremme av tanken på å jobbe med folk som kan noe annet enn deg. Du er på jakt etter et miljø som vil by på utfordringer og masse engasjement for fag, kunder og folk.

Stillingen er et 12 måneders engasjement med mulighet for forlengelse.

Vi kan tilby:

 • Oslo beste utsikt fra toppen av Akersgata 55
 • Muligheten til å forme egen rolle
 • Konkurransedyktige betingelser og ansattfordeler
 • Høy kreativ takhøyde og godt sosialt miljø
 • Kanelboller og tyrkisk pepper

Kompetanse/erfaring

 • Prosjektledererfaring fra byrå, markedsavdeling eller lignende
 • Høyere utdannelse (eller veldig relevant erfaring)
 • God kjennskap til kreative prosesser
 • Kjennskap til verktøy for prosjektstyring og ressursfordeling
 • Erfaring med å lede digitale prosjekter
 • Erfaring med budsjettstyring på prosjekt-/kundenivå

Synes du dette høres ut som en stilling for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest, og innen 25. august. Vi behandler søknader fortløpende. Du søker på stillingen via lenken og har du øvrige spørsmål kan du ta kontakt med Ole eller Camilla i Teft.

Ser frem til å høre fra deg!

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Camilla Bartnes eller Ole Janzso

Kontaktpersoner:

Camilla Bartnes

Camilla Bartnes

linkedin icon

Rådgiver/prosjektleder

975 45 597

camilla@teft.no
Ole Janzso

Ole Janzso

linkedin icon

Partner og rådgiver

977 74 771

ole@teft.no