Løvenskiold Handel (Maxbo) søker markedssjef for merkevare og innhold

Vil du være med å bygge byggevarebransjens sterkeste merkevare?

Vi er på jakt etter en fremtidsrettet og nysgjerrig markedssjef som skal sikre effektiv, enhetlig og merkevarebyggende kommunikasjon for Maxbo og Maxbo Proff.

Konkurransebildet innenfor byggevarebransjen har endret seg mye over de siste årene, og vi har som mål å fortsette å være folks førstevalg både for de som bygger for andre, for de som skal pusse opp, eller bygge selv hjemme. For å få til dette er inspirerende markedskommunikasjon en forutsetning. Som markedssjef for Maxbo og Maxbo Proff vil du være ansvarlig for å ivareta og videreutvikle vår merkevare, profil og kundeklubb mot både B2B og B2C markedene, samt sikre god avkastning på våre markedsinvesteringer.

Vi ser etter deg med kommersiell innsikt og evnen til å bruke din faglige tyngde i utviklingen av merkevarebyggende markedsføring for Maxbo og Maxbo Proff. Du er en kreativ inspirator som skaper engasjement og motiverer dine medarbeidere og samarbeidspartnere. Du trenger ikke å ha mange års erfaring som leder, men du må være trygg og motivert for å lede en avdeling gjennom en spennende endringsreise, der digitale kanaler og kundereiser, samt bruk av data og innsikt vil få en stor plass i årene som kommer.

I rollen som markedssjef for merkevare og innhold vil du få ansvar for vår innholdsstrategi og merkevareplattform. I tillegg vil en av dine viktigste oppgaver være å sikre at avdelingen skaper engasjerende innhold til både eksterne og interne kanaler, for å drive trafikk til både fysiske butikker og nettbutikk. Det er derfor en fordel, men ikke et krav, at du har erfaring fra varehandel. Kundeklubb og strategisk 1:1 kundedialog vil også bli et sentralt satsningsområde fremover, og det er ønskelig at du har noe erfaring med lojalitetsprogrammer fra tidligere roller.

Arbeidsoppgaver:

Sikre effektiv, enhetlig og merkevarebyggende kommunikasjon for Maxbo og Maxbo Proff. Dette innebærer blant annet:

  • lede og utvikle medarbeidere i egen avdeling
  • ta eierskap for utviklingen av merkevarebyggende markedsføring for Maxbo og Maxbo Proff
  • primær byråkontakt for reklame-, medie- og produksjonsbyrå
  • utviklingen av profilprogram og løsninger for Løvenskiold Handel
  • lede arbeidet med innholdsmarkedsføring for Maxbos egne kanaler og digital kommunikasjon for eksterne kanaler
  • ta ansvar for utviklingen av kundeklubb i samarbeid med kundeklubbansvarlig, samt innhold og kommunikasjon

Vi tilbyr:

En viktig, spennende og svært sentral rolle i et selskap og en bransje i utvikling. Vi etterstreber at alle våre ansatte skal føle på både faglig og personlig utvikling i hverdagen. Samtidig er vi et uformelt arbeidsmiljø med høy fart og mye godt humør.

innholds

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Julie Kase eller Anna Blom Rian
Kontaktpersoner:

Julie Kase

Prosjektleder

938 85 004

Julie@teft.no
linkedin icon

Anna Blom Rian

Rådgiver

900 73 999

anna@teft.no
linkedin icon