Los & Co søker senior rådgiver

Vi ser etter en strategisk sterk og helhetstenkende rådgiver med god forretningsforståelse. Vi leter etter deg som har bred erfaring med å ta fram og benytte innsikt om kundens målgrupper og bransje. Du motiveres av å utvikle prosjekter som støtter kundens langsiktige strategi, uansett om uttaket blir identitet, kommunikasjon eller produkt/tjeneste. Du har bred digital erfaring, og et godt blikk for kundeopplevelser og forbrukeratferd. Du har sittet tett på forretningsutviklingsprosesser en stund – gjerne på begge sider av bordet.

Andre vil beskrive deg som en naturlig sterk relasjonsbygger, som gjør byrået til en partner kunder ønsker å være på lag med. Selv identifiserer du deg med kundens situasjon og ser på rådgivning som grunnlaget for utvikling av kundeforholdet.

Vi tror du sitter i en sentral posisjon i en markedsavdeling eller i et byrå i dag, og at du er dreven i å gjennomføre strategiprosesser alene og i team. Du er en kommersiell inspirator og sparringspartner med stor gjennomføringskraft, både internt i byrået og mot kunde.

Har du spørsmål knyttet til stillingen kan du kontakte Nejra eller Henrik i Mediabemanning eller benytt linken for å sende inn din søknad.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Henrik Sandberg eller Nejra Kudra

Kontaktpersoner:

Henrik Sandberg

Henrik Sandberg

linkedin icon

Daglig leder og rådgiver

907 39 816

henrik@teft.no
Nejra Kudra

Nejra Kudra

linkedin icon

Rådgiver

926 28 869

nejra@teft.no