Lindorff søker tjenesteutvikler

Er du en tjenesteutvikler som tørr å utfordre og ser muligheter?

Lindorff har en viktig samfunnsrolle for å sikre en sunn økonomi og et velfungerende kredittmarked. Bransjen vår står ovenfor viktige utviklingstrender innen digitalisering og automatisering, og vi ser det som vårt ansvar å hele tiden jobbe med å tilby bedre løsninger for våre kunder. For å få til dette, ønsker vi en ny kollega på laget som skal hjelpe oss med å utvikle innovative tjenester, konsepter og prosesser i Lindorff og bidra til at vi jobber enda smartere.

Du vil jobbe i avdelingen Business Development & Strategic Partnerships, som har ansvar for forretningsutvikling, strategiske partnerskap og digitale kanaler. Du vil inngå i et team på 5 personer og ha et stort kontaktnett internt i organisasjonen og eksternt hos kunder og samarbeidspartnere. Avdelingen er nyopprettet, og du vil få muligheten til å bidra innenfor mange områder, blant annet skape gode kundereiser, utvikle nye produkter og bygge en prosess- og innovasjonskultur i hele organisasjonen.

For at vi skal bli et uslåelig team som skal takle både de utfordringene og mulighetene som fintechmiljøet gir og økende digitalisering skaper, tror vi at du er en tjenesteutvikler med god kommersiell forståelse. Følgende arbeidsoppgaver er sentrale for rollen:

  • Utvikle og forbedre tjenester for eksisterende og nye kunder, gjennom å samle ideer, utforske problemstillinger og utrede behov
  • Utforske og fasilitere verdiskapende samarbeid med strategiske partnere
  • Fasilitere workshops internt og med kunder
  • Bidra til å selge inn initiativer til interne interessenter ved å synliggjøre kunde- og forretningsverdi
  • Ta initiativ til innovasjons- og forbedringsarbeid og følge opp dette i linjeorganisasjonen
  • Bidra i interne strategiprosesser

Vi ser etter deg som har 3-5 års bakgrunn fra brukerorientert utvikling av produkter, tjenester eller forretningsområder, og høyere relevant utdanning på minimum bachelornivå. Du har meget god forretningsforståelse, erfaring fra å drive prosesser og gode presentasjons- og kommunikasjonsferdigheter. Som person er du selvgående, kreativ og en igangsetter, og du må tørre å utfordre etablerte standarder.

Vi kan tilby utfordrende oppgaver, et bredt spekter av karrieremuligheter i et ressurssterkt selskap med spennende vekstambisjoner og konkurransedyktige betingelser. Du vil få mulighet til å bidra i et hyggelig arbeidsmiljø, som legger vekt på lagånd, samarbeid og utvikling. Arbeidssted for stillingen vil være ved Lindorff Norge sitt hovedkontor på Smestad i Oslo.

Les mer om Lindorffs satsing på tjenesteutvikling her

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Henrik Sandberg eller Nejra Kudra

Kontaktpersoner:

Henrik Sandberg

Henrik Sandberg

linkedin icon

Daglig leder og rådgiver

907 39 816

henrik@teft.no
Nejra Kudra

Nejra Kudra

linkedin icon

Rådgiver

926 28 869

nejra@teft.no