Lindorff søker historieforteller (engasjement)

Lindorff søker en ambisiøs innholdsprodusent til et vikariat i Lindorffs kommunikasjonsavdeling.

Vikariatet ligger i avdelingen for marked og kommunikasjon, men oppgavene vil rettes mot PR og kommunikasjon i tett samarbeid med markedsavdelingen.

Som medarbeider i kommunikasjonsavdelingen i Lindorff vil du jobbe med å styrke Lindorffs omdømme, posisjon og merkevare. Lindorff er bransjens klare ekspert, men samfunnsrollen og hvordan selskapet hjelper folk i hverdagen er viktige omdømmebærere.

Vikariatet varer frem til utgangen av juni, men med mulighet for forlengelse.

Oppgaver vil være:

 • produsere kanaltilpasset innhold og historier som underbygger selskapets mål
 • produsere og publisere spredbart innhold i Lindorffs ulike kanaler samt innsalg til medier
 • bidra til at Lindorff har en riktig miks i sosiale og andre digitale kanaler og at disse har en rød tråd i henhold til forretnings- og kommunikasjonsstrategi
 • utarbeide knallgode presentasjoner for ledere

I markeds- og kommunikasjonsavdelingen skal vi ha fokus på alt fra saker som påvirker omdømmet til grafisk design og sosiale medier, digital markedsføring, SEO og merkevarebygging.

Personlige egenskaper
Vi søker etter deg som er initiativrik, nysgjerrig og løsningsorientert. Vi ser etter deg som kombinerer høy strategisk forståelse med operative og praktiske gjennomføringsevner. Du er ikke redd for å ta i et tak, du er robust og trives i miljøer hvor fremdrift er viktig. I de fleste situasjoner er du løsningsorientert, uredd og tar ansvar, og du liker å være eier av dine egne prosjekter. Folk som kjenner deg sier at du har gjennomslagskraft, er strukturert og selvgående, og at du ikke gir deg før resultatet er mer enn godt nok.

I det daglige vil du jobbe tett med markedssjef og markedskonsulenter. Avdelingen jobber i tett samarbeid med kommunikasjonsavdelingen, konsernets MarCom samt satsningsområdet Digitalisering og Forretningsutvikling. Du vil følgelig ha en bred kontaktflate i selskapet, og stillingen vil by på stor variasjon i arbeidsoppgaver.

Ønskede kvalifikasjoner

 • Høyere utdannelse; Master/sivilmarkedsfører eller tilsvarende
 • 3-7 års relevant erfaring fra PR- og kommunikasjonsarbeid
 • Fordel med erfaring som pressekontakt
 • Idérik og kreativ i kombinasjon med strukturert
 • Selvstendig, resultatorientert og ambisiøs
 • Fordel å beherske Adobe CS-pakken, spesielt InDesign, Photoshop og Illustrator
 • God i power-point
 • God fremstillingsevne, både på norsk og engelsk

Synes du dette høres spennende ut ber vi om at du viser din interesse via lenken – og det er flott om du kan vise til tidligere arbeid. Oppstart er snarest (senest 1. februar) og vi vil gjerne høre fra deg innen 20. januar.

Har du øvrige spørsmål kan du ta kontakt med Ole eller Camilla i Teft.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Camilla Bartnes eller Ole Janzso

Kontaktpersoner:

Camilla Bartnes

Camilla Bartnes

linkedin icon

Rådgiver/prosjektleder

975 45 597

camilla@teft.no
Ole Janzso

Ole Janzso

linkedin icon

Partner og rådgiver

977 74 771

ole@teft.no