Ledig stilling som prosjektutvikler i TV 2s programavdeling

Vi er på jakt etter deg som vil utvikle konseptene og formatene som sikrer og utvikler vår ledende posisjon i det norske mediemarkedet. TV 2 har en strategisk ambisjon om å styrke uttaket av programinnholdet på flere flater, og finne og utvikle nye konsepter og formater som kan nå nye og yngre målgrupper. Derfor søker vi en prosjektutvikler med sterk kompetanse og iver for å utvikle formater og konsepter til alle plattformer.

Som prosjektutvikler vil du inngå i TV 2s førsteledd i inntak av nye ideer fra nasjonale og internasjonale produksjonsmiljøer og distributører. Du er på jakt etter den gode idéen og trives med å utfordre, sparre og samarbeide med leverandørene for å løfte prosjektet fra godt til fantastisk. Du har med deg det analytiske fokuset i alt du gjør og sørger for at det legges gode, helhetlige planer for prosjektene fra start av. Vi tror du er vant med å veksle mellom forskjellige prosjekter og idéer og at du har med deg stor forståelse for brukeradferd på de forskjellige plattformene. 

Rollen inngår i et kompetent og aktivt fagmiljø hvor du vil få en tydelig rolle og dra nytte av erfaringsutveksling og kunnskap fra teamet.

Stillingens hovedformål er å aktivt bidra til at vi i stadig større grad sikrer store innholdsunivers for alle våre seere og brukere, med ekstra fokus på yngre målgrupper.

Utdannelse / formalkompetanse:

 • Relevant utdannelse innen innholdsproduksjon

Arbeidserfaring:

 • Dokumentert erfaring fra bruk av ulike former for data/analyse/innsikt/testing opp mot målgrupper i utviklingsarbeid og prosjektplanlegging i produksjonsmiljø eller kanal
 • Bred erfaring fra ulike fagfelt innenfor den eksterne produksjonsbransjen, internasjonal formatbransje og/eller fra konkurrerende mediehus
 • Kunnskap om, og dokumentert erfaring med å utvikle større digitale innholdsunivers, utover hovedproduktet
 • Kompetanse om, og dokumentert erfaring fra å drive trafikk mellom ulike flater og trekke brukeren stadig lenger inn i TV 2s digitale innholdstilbud / innholdsunivers
 • Godt overblikk over trender og utvikling i markedet
 • Vet hva som skal til for å treffe definerte målgrupper og segmenter

Personlige egenskaper:

 • Analytisk, effektiv og strukturert med stor arbeidskapasitet
 • Oppleves positiv og løsningsorientert og bidrar til et godt arbeidsmiljø
 • Utfordrer omgivelsene faglig på en konstruktiv måte og deler raust av egen kompetanse

 Vi kan tilby

 • En hektisk og spennende arbeidshverdag i et miljø med høyt engasjement
 • Stor mulighet til å påvirke TV 2s programinnhold i tiden fremover

 

Stillingen rapporterer til Utviklingssjef.

Stilling: 100%

Arbeidssted: Oslo

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Jannicke Østlie eller Henrik Sandberg
Kontaktpersoner:

Jannicke Østlie

Daglig leder LAB3 Talent

952 52 565

jannicke@teft.no

Henrik Sandberg

Daglig leder og rådgiver

907 39 816

henrik@teft.no
linkedin icon