Capgemini Norge søker Leder Intelligent Automation

Vil du ta norske selskaper til neste nivå med fremtidens løsninger innen automatisering? 

Intelligent Automation (IA) er allerede i dag et stort leveranseområde i Capgemini, med rundt 70 konsulenter i Skandinavia. I Norge består teamet av over 30 erfarne konsulenter som alle jobber med utviklingen av IA-området. Vi har store ambisjoner, og ønsker å bli det største og fremste miljøet i Norge på rådgivning og implementering av automatiseringsteknologi, hvor RPA, process mining, chatbots, BPM, maskinlæring, sky og kognitiv teknologi er viktige ingredienser for å bli best. Lederen for IA vil ha et særlig fokus på eie og gå til markedet med våre tjenester i samarbeid med våre miljøer for AI og kognitive tjenester.

Vi ser etter deg som vil gjøre Capgemini til det ledende miljøet innen Intelligent Automation i Norge. Som leder for IA-satsningen i Capgemini Norge vil du få overordnet ansvar og resultatansvar for utvide satsningen i Norge, der vårt mål er å bygge og levere automatiseringstjenester til markedet av skyhøy kvalitet. Du vil ha ansvar for å selge, lede og levere Intelligent Automation-relaterte tjenester til Capgeminis kunder i Norge. En sentral del av rollen vil være å utvikle talentene i teamet i Oslo med god støtte fra vår øvrige organisasjon.

Du blir en del av lederteamet til Capgemini Norge. I tillegg vil du være en del av det skandinaviske Intelligent Automation-miljøet og blir primærkontakt mot våre IA-partnere i Norge. Internasjonalt har Capgemini også et stort miljø innen IA og vi samarbeider med andre land i Europa for å bredde satsningen. Sverige og Finland er våre viktigste samarbeidsland og vi har et Intelligent Automation CoE for Norden. Du må kunne forstå og sette deg inn i fremtidens behov hos kundene, og se mulighetene ut i fra trender, løsninger og teknologi i årene som kommer.

Hvem ser vi etter?

Vi ser etter deg som har sterk faglig kompetanse og er en tillitsvekkende rådgiver. Du kjenner svært godt til utviklingen av Intelligent Automation i Norge og hvilke muligheter dette kan gi Capgeminis kunder. Du skal se trender, tenke langsiktig, utvikle nye konsepter og ikke minst se muligheter i markedet sammen med den øvrige salgsorganisasjonen.

Det er viktig at du har en sterk kommersiell forståelse, og som leder i Capgemini kreves det at du forstår økonomien og modellen som driver et konsulenthus. Ditt team skal levere resultater av høy kvalitet til våre kunder, og å bygge opp et godt team med både erfarne og nyutdannede konsulenter blir en svært viktig del av rollen. Vi ønsker at du skal være en motiverende leder som kommuniserer godt både internt og eksternt, og er opptatt av å synliggjøre våre tjenester og kompetanse i markedet.

Dette tilbyr vi:

  • En spennende lederjobb med gode muligheter for å lykkes
  • En attraktiv arbeidsplass i et av verdens største konsulentselskaper med over 200 000 ansatte fordelt på mer enn 40 land
  • Konkurransedyktige lønnsbetingelser
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger, inkludert privat helseforsikring
  • Gode foreldrepermisjonsordninger
  • Mange sosiale og sportslige tilbud
  • Firmahytte
  • En hverdag du kan påvirke selv

Du får jobbe med motiverte kolleger og sterke, aktive fagmiljøer på tvers av ulike felt, teknologier og disipliner. Med lagånd, åpenhet og respekt for hverandre skaper vi de beste forutsetninger for å lykkes. Vi legger til rette for fleksible arbeidsordninger og et hyggelig og utfordrende arbeidsmiljø hvor du med stor frihet kan påvirke din egen karriere og utvikling.

 

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Katrine Toven, Anna Blom Rian eller Eivind Ruud Johnsen

Kontaktpersoner:

Katrine Toven

Katrine Toven

linkedin icon

Rådgiver

907 60 718

Katrine@teft.no
Anna Blom Rian

Anna Blom Rian

linkedin icon

Rådgiver

900 73 999

anna@teft.no
Eivind Ruud Johnsen

Eivind Ruud Johnsen

linkedin icon

Partner og rådgiver

922 82 349

eivind@teft.no