Lampehuset søker digital designer

Vi ser etter en digital designer som kan videreutvikle og vedlikeholde nettbutikken vår visuelt, og som kan ta ansvaret for vårt visuelle uttrykk og utviklingen av dette på alle digitale flater.

Vi ser etter deg som mestrer å tenke front-end og brukeropplevelse av nettbutikken fremfor alt, og som er nysgjerrig på analyse av brukeradferd og annen innsikt. Du trigges av å jobbe med digitale løsninger, har meninger om hva som er god design i et brukerperspektiv og du er nysgjerrig på utvikling av teknologi. Du jobber både kreativt og strategisk, og har lyst til å bidra slik at vi løfter lampehuset.no ytterligere.

Du vil få ansvaret for å videreutvikle Lampehusets digitale visuelle profil og du vil jobbe med produksjoner fra idéstadiet til ferdig og optimalt produkt eller konsept. Planlegging, utvikling og produksjon av alle digitale kampanjer i henhold til produksjonsplan vil også bli en del av din hverdag.

Som person er du er omgjengelig, samarbeider godt med andre og er vant til høyt arbeidstempo og korte frister. Vi ser etter en allsidig fagperson med bredt interessefelt og det er viktig at du er glad i å jobbe fokusert med produksjon.
Vi er i en spennende utvikling og du vil i denne rollen få stor påvirkningskraft til å bestemme hvordan Lampehuset skal se ut i alle digitale kanaler.

Sentrale arbeids- og ansvarsområder:
• Ansvarlig for visuelt uttrykk, innhold og utvikling på alle digitale flater
• Design og utvikling av lampehuset.no
• Planlegging, utvikling og produksjon av alle digitale kampanjer i henhold til produksjonsplan
• Bidra i utvikling av digital strategi

Faglige kvalifikasjoner og relevant erfaring:
• Vi ønsker at du har god forståelse av kundeopplevelser på nett og kjenner til viktigheten av godt brukergrensesnitt.
• Erfaring eller kjennskap til HTML/CSS er en fordel.
• Vi tror du har minst 3 års arbeidserfaring som designer fra liknende roller, gjerne innen retail, fra markedsavdeling eller byrå.

For mer informasjon om stillingen ta kontakt med Nejra Kudra i Teft, eller søk via linken i annonsen snarest. Husk å legge ved en mappe i søknaden.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Nejra Kudra eller Camilla Bartnes

Kontaktpersoner:

Nejra Kudra

Nejra Kudra

linkedin icon

Rådgiver

926 28 869

nejra@teft.no
Camilla Bartnes

Camilla Bartnes

linkedin icon

Rådgiver/prosjektleder

975 45 597

camilla@teft.no