KPMG søker kommunikasjonsrådgiver (engasjement)

Til KPMG sin markedsavdeling (Clients & Markets) søker vi etter deg med en spiss penn, god digital forståelse og erfaring med rådgivende og utøvende kommunikasjonsarbeid innen B2B.

En viktig del av jobben blir å skape gode historier om KPMG, som skal brukes både internt og ut mot markedet. Du skal overvåke nyhetsbildet, følge opp aktuelle saker og ta disse ut i de rette kanaler, det være seg web, kampanjer, podcaster og sosiale medier. Du vil i tillegg jobbe med presse- og PR-arbeid. Du motiveres av å finne og formidle de gode historiene som bygger KPMG sin ønskede posisjon og er ikke redd for å tenke litt utenfor boksen. Basert på kundeinnsikt og analyse produserer du treffsikkert innhold og tilpasser disse de ulike flater.

Du drives av operativ produksjon av innhold og kjenner mestring når dine saker presterer godt og skaper effekt og handling. Du synes samtidig det er verdifullt og ta del i den strategiske prosessen og er opptatt av å jobbe tverrfaglig og effektivt med resten av teamet. Du er en tydelig rådgiver og evner å utfordre når det trengs, samtidig er du en dyktig, selvgående og effektiv produsent.

Vi ser etter deg med relevant minimum 3-4 års erfaring fra liknende stilling i byrå eller fra en informasjons- og/eller kommunikasjon-/markedsavdeling. Du har høyere relevant utdannelse og behersker og er komfortabel med engelsk som arbeidsspråk.

Stillingen er et engasjement, med varighet til februar 2021, i første omgang. Vi gjør plass til deg fra 1. november og tror dette er en spennende mulighet for deg som kanskje er permittert eller er uten/mellom arbeid akkurat nå, og som ønsker å fylle tiden tid i en attraktiv rolle, i et anerkjent og fremoverlent selskap. Vi vil også vurdere freelancere til denne stillingen.

Stillingen rapporterer til markedsdirektør/CMO.

Har du behov for mer informasjon utover dette kan du ta kontakt med Camilla Bartnes i Teft. Ønsker du å søke på denne stillingen kan du gjøre det via «søk på stillingen» – søknadsfrist er  20. oktober, men vi vil behandle søkere fortløpende og oppfordrer deg derfor til å vise interesse snarest.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Camilla Bartnes
Kontaktpersoner:

Camilla Bartnes

Rådgiver/prosjektleder

975 45 597

camilla@teft.no
linkedin icon