KPMG søker presseansvarlig

Er du rågod på å finne engasjerende mediehistorier? KPMG Norge søker en strategisk, proaktiv og selvstendig kommunikasjonsrådgiver med ansvar for presse, som kan bidra til å utvikle vår eksterne kommunikasjon. Du vil få ansvar for mye av den daglige operative driften av kommunikasjonsarbeidet, deriblant reaktivt og proaktivt pressearbeid, utvikling og implementering av kommunikasjonsplaner som støtter oppunder kommunikasjonsstrategien, samt være en bidragsyter og lagspiller inn i markedsarbeidet og markedsstrategien. Du vil bistå kommunikasjonsdirektøren med blant annet internkommunikasjon og lederrådgivning, krisehåndtering, samfunns- og corporate kommunikasjon.

Som vår nye presseansvarlig er det svært viktig at du har god medieforståelse, er sterk skriftlig, liker å ha kontakt med mediene og er god på innsalg. Strategiske evner og god forretningsforståelse er også sentralt i en bedrift som KPMG. Evne og lyst til å utføre operative arbeidsoppgaver, samtidig som man tenker strategisk, blir viktig for å lykkes i rollen. Du må mestre å videreformidle komplekse temaer på en enkel og forståelig måte, og forstå målgruppens behov. Du vil ha tett dialog med lederne i de ulike forretningsområdene og jobbe mye sammen med markedsavdelingens innholdsprodusenter. Derfor er gode samarbeidsevner viktig.

I denne rollen er det viktig at du evner å jobbe strukturert og systematisk, og at du er flink til å spille andre gode på tvers av team og arbeidsprosesser. Vi ser etter en nysgjerrig og nytenkende person som liker å samarbeide med både tallknusere og kreative historiefortellere.  Vi tror du har minimum noen års erfaring fra byrå eller i en kommunikasjonsavdeling med tilsvarende oppgaver og ansvarsområder. Journalisterfaring er en fordel.

Du vil jobbe med en avdeling i vekst i et av landets ledende kompetansehus. Hos oss blir du en del av et svært kompetent og integrert markeds- og kommunikasjonsteam. KPMG har et stort fagmiljø nasjonalt og globalt med mye innsikt og best practice som er spennende for oss som jobber med kommunikasjon. For nysgjerrige folk er KPMG et hav av kunnskap og erfaringer! Vi har et godt faglig og sosialt arbeidsmiljø og er lokalisert sentralt på Majorstua.

Synes du dette høres ut som en jobb for deg, hører vi gjerne fra deg! Vis interesse via lenken i stillingsutlysningen. Vi behandler søknader fortløpende og oppfordrer deg derfor å søke snarest.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Vibeke Moen, Henrik Sandberg eller Eivind Ruud Johnsen
Kontaktpersoner:

Vibeke Moen

Prosjektleder

976 25 431

vibeke@teft.no
linkedin icon

Henrik Sandberg

Daglig leder og rådgiver

907 39 816

henrik@teft.no
linkedin icon

Eivind Ruud Johnsen

Partner og rådgiver

922 82 349

eivind@teft.no
linkedin icon