Kommunikasjonssjef for Volkswagen og Volkswagen nyttekjøretøy

Ønsker du en utviklende og spennende rolle som virkelig er avgjørende for forvaltningen og retningen videre for Volkswagen i Norge?

Vår nåværende kommunikasjonssjef for Volkswagen personbil og Volkswagen nyttekjøretøy har takket ja til nye utfordringer utenfor konsernet og vi søker derfor etter hennes etterfølger.

Volkswagen ser etter deg som er selvstendig, strukturert og som jobber målrettet for å forsterke merkevaren, våre posisjoner og vårt omdømme ytterligere i Norge. Du er en dyktig nettverksbygger som jobber tett med merkeavdelingene, og samarbeider med øvrige funksjoner i Harald A. Møller AS, mot våre forhandlere og ikke minst fabrikkene i Tyskland. Stillingen inngår i ledergruppen på begge merkene.

Som kommunikasjonssjef er du ansvarlig for den daglige mediekontakten, både proaktivt og reaktivt, på vegne av Volkswagen og Volkswagen nyttekjøretøy. Herunder utarbeidelse av kommunikasjonsstrategier, pressemeldinger og redaksjonelt innhold, i tillegg til å fronte merkevarenes vei mot nullutslippsvisjonen til fabrikkene. Du er også ansvarlig for å planlegge og gjennomføre produktpresentasjoner og arrangementer for media i inn- og utland. Du skal lede kommunikasjon i beredskapssituasjoner og har ansvar for internkommunikasjon, både i egen organisasjon og ut i forhandlerleddet. I tillegg er du en bidragsyter innenfor markedskommunikasjon og innholdsmarkedsføring.

Vi legger vekt på at du:

  • Har god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på både norsk og engelsk
  • Er utadvendt, kundeorientert og tillitsskapende
  • Har helhetlig forretningsforståelse og god vurderingsevne
  • Har erfaring med kommunikasjonsarbeid, som mediekontakt og talsperson
  • Er interessert i teknologi og bærekraft knyttet til bilindustrien
  • Har høyere utdanning, gjerne innen kommunikasjon/journalistikk/markedsføring

Som vår nye kommunikasjonssjef kan vi tilby en utfordrende og spennende stilling i Norges ledende bilkonsern, med gode utviklingsmuligheter og konkurransedyktige betingelser. Du blir en del av et entusiastisk og ambisiøst miljø og en sterk bidragsyter til å videreutvikle Volkswagen som Norges ledende personbil- og nyttekjøretøy-merke.

Volkswagen er en del av verdens største bilprodusent, Volkswagen AG. De har sitt hovedsete i Wolfsburg og Hanover i Tyskland, og solgte over 5,3 millioner biler i 2020. I tillegg ble det solgt over 370 000 Volkswagen nyttekjøretøy. I Norge har Volkswagen vært Norges mest kjøpte personbilmerke siste 11 årene og Norges mest solgte nyttekjøretøy 16 år på rad. Vi har også ambisiøse mål for fremtiden. Vårt forhandlerapparat består av 73 svært dyktige forhandlere som representerer begge Volkswagen-merkene over hele landet.


Siste frist for å søke er 16. august 2021 og vi behandler søknadene fortløpende.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Lene Forfang Paterson eller Eivind Ruud Johnsen
Kontaktpersoner:

Lene Forfang Paterson

Prosjektleder

48 22 38 99

lene@teft.no
linkedin icon

Eivind Ruud Johnsen

Partner og rådgiver

922 82 349

eivind@teft.no
linkedin icon