KODE søker prosjektleder

KODE er et av landets største museer for visuell kunst, design og musikk og har store ambisjoner for sin samfunnsrolle og sitt ansvar for å være et inkluderende museum for alle våre publikumsgrupper. 

Vi er en unik kombinasjon av kunstmuseer og komponisthjem. Museet har 7 anlegg og et driftsbudsjett på rundt 140 millioner, 70 fast ansatte og nærmere 300 000 besøkende. Museet arrangerer årlig 8-12 utstillinger og over 475 konserter.

Vi søker nå etter en prosjektleder som vil få det overordnede ansvaret for alle prosjekter i KODE; små og store, korte og mer langsiktige, operative og strategiske.

I KODE har vi til enhver tid ulike prosjekter – for utstillinger, bygg, drift, publikum, eventer, konserter, og turister. Vi trenger deg som med erfaring og struktur kan bidra med gjennomføring og kontinuitet i alle våre prosjekter, og bedre systemer og prosesser.

Ansvarsområder: 

Du vil ha ansvaret for å prioritere, beslutte, budsjettere, planlegge og gjennomføre tverrfaglige prosjekter i samarbeid med KODEs direktør, ledelse og andre sentrale råd og samarbeidsorganer. 

Vi ønsker at du skal legge til rette for god prosjektstyring, arbeidsmetodikk og implementere nødvendige systemer og strukturer for oversikt over alle prosjekter på tvers av selskapet. Du vil samarbeide tett med både interne og eksterne ressurser og samarbeidspartnere i de ulike prosjektene, og ha ansvaret for et team med to ansatte som jobber med produksjon og prosjektkoordinering. 

Ønsket kompetanse og erfaring:

Vi ser etter deg med erfaring fra prosjektledelse av større prosjekter med ulike fagdisipliner, og god forretnings- og økonomiforståelse. Vi tror du har relevant utdanning innenfor økonomi, administrasjon og/eller prosjektledelse. Det er ikke et krav at du har erfaring innen kultur og kunst.

Personlige egenskaper:

Du er strukturert, har gjennomføringsevne og god oversikt. Du er også en lagspiller som  gjør trygge vurderinger, er realistisk og evner å prioritere for deg og teamet.

Vi tror du motiveres av å få jobbe med mange ulike prosjekter for en kulturell institusjon med unike opplevelser. Her vil du få samarbeide med mange ulike fagpersoner – i svært varierte prosjekter, på tvers av og utenfor organisasjonen. 

Henvendelser er underlagt offentleglova. I henhold til offentleglova kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten. Før oppstart må politiattest fremlegges, jf politiregisterforskriften § 34-18.

Stillingen rapporterer til administrerende direktør i KODE. 

 

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Anne Røkenes eller Martine Holen Instefjord
Kontaktpersoner:

Anne Røkenes

Rådgiver

971 44 000

anne@teft.no
linkedin icon

Martine Holen Instefjord

Prosjektleder og innholdsprodusent

452 99 838

martine@teft.no
linkedin icon