KLP søker markedsanalytiker (vikariat)

25 helseforetak. 399 kommuner. 2500 bedrifter. Sykepleiere, bibliotekarer, ambulansesjåfører, barnehagelærere og alle andre som vier sin arbeidsinnsats – noen ganger hele livet – til tjeneste for fellesskapet. I dag har over 900.000 nordmenn pensjonen sin hos oss.  KLP er en fremtidsrettet finansaktør som ønsker å ta en tydeligere posisjon i markedet.

Til vår CRM- og analyseavdeling i Oslo søker vi nå en dyktig markedsanalytiker. Vi jobber tett med øvrige markeds- og kommunikasjonsspesialister, samt KLPs forretningsområder og støtter og rådgir disse med kundeinnsikt, kvantitative analyser og rapporter som styrker vår innsikt, kommunikasjon og våre resultater. Du er forretningsorientert og bruker gjerne innsikt for å videreformidle anbefalinger for hvordan vi kan gjøre forbedringer, øke salg og videreutvikle våre digitale flater.

Vi er et miljø bestående av 6 motiverte og kunnskapsrike medarbeidere, og nå har vi behov for en vikar som vil jobbe med eksisterende og løpende analyser, men også sette opp og utforme nye innsikt-/analyseprosjekter.

Vi ser etter deg med høy kompetanse innen statistikk, metode og dataanalyse. Du behersker relevante verktøy som f.eks. SPSS, Excel, Google Analytics, Netigate, Questback e.l. I tillegg behersker du å lage og formidle presentasjoner. Det er en stor fordel om du har erfaring fra å jobbe med kommunikasjon, markedsføring og digitale datakilder i markeds- eller kommunikasjonsavdeling, eller i byrå som tilbyr relaterte tjenester.

Vi tror du har høyere utdanning innen fagområdene markedsanalyse, samfunnsvitenskap, statistikk og/eller dataanalyse. Du er en nysgjerrig og analytisk person som setter pris på å jobbe i et tverrfaglig miljø i et stort selskap med et tydelig samfunnsoppdrag. Du skriver og snakker flytende norsk.

Vi behandler søknader fortløpende og oppfordrer deg til å søke snarest, søknadsfrist er 23. mai. Det er ønskelig med snarlig oppstart. Dette er et vikariat med varighet på ca 1 år.

For mer informasjon ta kontakt med Ole eller Camilla i Teft .

 

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Camilla Bartnes eller Ole Janzso

Kontaktpersoner:

Camilla Bartnes

Camilla Bartnes

linkedin icon

Rådgiver/prosjektleder

975 45 597

camilla@teft.no
Ole Janzso

Ole Janzso

linkedin icon

Partner og rådgiver

977 74 771

ole@teft.no