KLP søker fagansvarlig strategisk myndighet- og samfunnskontakt

Vil du være en del av et allsidig og ambisiøst kommunikasjonsmiljø i et av Norges største selskaper?  

Hos oss er du med å gjøre en forskjell. KLP er et annerledes pensjonsselskap, fordi kundene våre også er våre eiere og det vi gjør kommer kundene og samfunnet til gode. Nå kan du bli en del av et kreativt og fremoverlent miljø, og bidra med å se vår kommunikasjon gjennom nye briller.

Nærmere en million nordmenn har pensjonen sin i KLP og KLP forvalter store verdier for kommune- og helse- Norge.

For å lykkes i denne stillingen er det viktig at du er over gjennomsnittlig interessert i å følge nyhetsbildet og samfunnsdebatten tett: Du har gjerne en politisk bakgrunn og  synes det er spesielt spennende å jobbe med samfunnskontakt opp mot politiske beslutningstakere og interesseorganisasjoner. Du trigges av å formidle komplekse temaer både enkelt og engasjerende.

Vi er et miljø på 30 innen kommunikasjon og marked. Du blir en del av informasjon- og samfunnskontaktavdelingen, der du får fem hyggelige, dyktige og blide kolleger som jobber med intern og ekstern kommunikasjon, samt myndighets- og samfunnskontakt. Vi jobber tett med hverandre og på tvers av organisasjonen.

Som person er du engasjert og lar deg begeistre over nye og utfordrende oppgaver. Teamarbeid er noe du trives med, du er initiativrik og god på å drive og gjennomføre prosjekter. Du er analytisk anlagt, god til å tolke, strukturere og formidle på en forståelig og overbevisende måte. Du er faglig sterk og nysgjerrig på både folk og fag.

Arbeidsoppgaver i rollen som fagansvarlig strategisk myndighet- og samfunnskontakt
 • Ansvar for å planlegge og koordinere konsernets myndighets- og samfunnskontakt. Du vil ha kontakt med interesseorganisasjoner, myndigheter og politiske beslutningstakere på ulike nivåer
 • Som rådgiver vil du bidra til at KLP knytter strategiske kontakter hos våre samarbeidspartnere og utforme tydelige budskap på vegne av KLP.
 • Bistå konsernet med kommunikasjonsrådgivning
 • Planlegge, produsere og publisere innhold i interne og eksterne kanaler
 • Utvikle ideer og budskap rettet mot ulike målgrupper
Ønskede kvalifikasjoner og erfaring
 • Fortrinnsvis formell høyere utdannelse
 • En skarp penn og evne til å formidle komplekse budskap på en enkel måte
 • Erfaring med å jobbe med beslutningstakere og/eller politisk ledelse
 • Helst politisk bakgrunn og god samfunnsforståelse
 • En sterk og tydelig kommunikasjonsrådgiver i møte med ledere på strategisk nivå med erfaring innen prosjektledelse
 • God kunnskap i bruken av sosiale medier og digitale kanaler
KLP tilbyr

Hos oss får du jobbe i en faglig utfordrende stilling med mye ansvar og stor mulighet for påvirkning. Vi har et godt, åpent og inkluderende arbeidsmiljø, eget treningsrom og tilgang til firmahytter i Norge og Spania. KLP kan tilby svært gode pensjons- og forsikringsordninger i tillegg til øvrig personalgode. Vi holder til i sentrale kontorer i Barcode i Bjørvika og gleder oss til å ta i mot deg som vår nye kollega.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Camilla Bartnes eller Lene Forfang Paterson
Kontaktpersoner:

Camilla Bartnes

Rådgiver

975 45 597

camilla@teft.no
linkedin icon

Lene Forfang Paterson

Prosjektleder

482 23 899

lene@teft.no
linkedin icon