Kitchen og Publicis søker kreativ innsiktsplanner

Vi tror på “Creativity fueled by facts”

Fakta er alt som hjelper oss å forstå hvordan mennesker tenker, føler, agerer, tar beslutninger, nekter å ta beslutninger, bestemmer seg og ombestemmer seg igjen.

Kreativitet er det instrumentet vi har for å skape reaksjon. Det hjelper oss å nå gjennom “reklame-hat” og reklame-likegyldighet og får mennesker å bry seg. Vi bruker kreativitet til å skape en reaksjon; vi vil at jobbene våre skal få mennesker til å tenke, føle eller snakke.

Derfor leter vi nå etter en erfaren, kreativ strateg som brenner for innsikt.

Om du er en strategisk kreatør som er overbevist om at de beste kreative løsningene er basert på en sann innsikt, eller en kreativt orientert planner – det er vi usikre på. Hovedmålet er at rollen skal bli en faglig autoritet og skal oppfattes som en «creative crusader»  i Kitchen/Publicis.

Du er en lagspiller som går foran som et godt eksempel, du er engasjert i innsikt og strategi og evner å begeistre kunder og kolleger med dine tanker. Du er god på å lære bort, å få andre med deg. Du er analytisk i dine refleksjoner og presis i din dokumentasjon og dine presentasjoner.

Vi tror du kommer fra en sentral innsikts- og strategi-rolle i et byrå, et mediehus eller fra en tilsvarende rolle i en sterk merkevare som har satt kreativitet og målgruppeinnsikt i førersetet.

Kjøkkenbordet i Kitchen/Publicis er kjernen i vår historie og vår nåtid. Det representerer vår kultur og vår arv – men også vår nye filosofi og hvordan vi skal jobbe. Ting løser seg over et kjøkkenbord. Det er hvor man møtes på en uformell måte, uten byråkrati eller hierarki. For Kitchen og Publicis fremover handler det også om å rive ned strukturer som gjør byråer formelle, og derved også langsomme. For kundene betyr en slik kultur at vi blir bedre kreativt, men også at menneskene er mer tilgjengelig.

Hos oss er det ikke bare tradisjonelle kreatører som skal involveres, men også redaktører, analytikere, designere, PR-folk, tech´ere, rådgivere og medierådgivere. Raushet er et nøkkelord for å lykkes. Vi skal ikke ha noen som gjemmer seg bort på et kontor og lager teoretiske betraktninger. Vi tror at kreative miljøer fungerer best når alle er motiverte, tente og på tærne. Vi leter etter en med egenskaper til å motivere og begeistre på tvers i kundemøter, foredrag og debatter. Og ikke være redd for konflikter, men evne å få folk med seg.

Vi håper dette gjorde deg nysgjerrig. Vi håper du søker.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Jannicke Østlie eller Henrik Sandberg
Kontaktpersoner:

Jannicke Østlie

Rådgiver i Teft/Daglig leder LAB3 Talent

952 52 565

jannicke@teft.no

Henrik Sandberg

Daglig leder og rådgiver

907 39 816

henrik@teft.no
linkedin icon