JCP PRAD søker rådgiver med byråerfaring

PR- og reklamebyrået JCP PRAD er en del av kommunikasjonshuset JCP. Vi vokser, og leter nå etter en rådgiver med både strategisk og operativ kompetanse.

I byrået teller vi 18 ambisiøse mennesker og har en kundeliste og en prishylle vi er svært stolte av.

JCP PRAD et av Norges ledende kommunikasjonsmiljøer, og selv om vi har kommet langt og har vunnet prisen for Årets reklamebyrå de to siste årene, er vi fortsatt i begynnelsen av reisen. Nå skal vi styrke oss ytterligere for å fortsette å levere de beste reklame-, PR- og innholdsjobbene for kundene våre. Det er her du kommer inn i bildet.

Som rådgiver hos oss vil du ha ansvar for å levere jobber man blir stolt av. Utforme kommunikasjonsstrategier for eksisterende og nye kunder, lede kreative prosesser, rådgi på kommunikasjonsfaglige spørsmål og jobbe operativt der det trengs.

Vi tror du lar deg engasjere av å skape kanaluavhengige løsninger i et miljø uten «fagsilioer». I tillegg har du et kommersielt hode og en uredd tilnærming til å skape nye muligheter.Vi ser for oss at du har relevant byråerfaring med en bred forståelse for markedskommunikasjon og merkevarestrategi.

JCP PRAD kan tilby deg en sentral posisjon i et inkluderende, morsomt og faglig tungt byråmiljø som er på vei opp og frem. Her får du bryne deg på faglige utfordringer fra flere av landets ledende merkevarer.

Les mer om arbeidshverdagen og miljøet vårt her.

PR- og reklamebyrået JCP PRAD er en del av kommunikasjonshuset JCP. Vi består av 80 ansatte som jobber med reklame, innhold, PR, event og sosiale medier. Hver dag siden 1998 har vi i JCP jobbet med å få folk til å bry seg, og med en visjon om å være «the fun place for brave thinking» så kan vi love deg at det aldri er en kjedelig dag på jobb.

Illustrasjonsfoto: Hans Kristian Thorbjørnsen

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Julie Kase eller Jannicke Østlie
Kontaktpersoner:

Julie Kase

Prosjektleder

938 85 004

Julie@teft.no
linkedin icon

Jannicke Østlie

Rådgiver i Teft/Daglig leder LAB3 Talent

952 52 565

jannicke@teft.no