JCDecaux søker Planner-talent

Har du stor interesse for markedsføring, prosjektledelse og koordinering? Veien inn til en profesjonell arbeidsgiver hvor du får jobbe med relevante arbeidsoppgaver virke lang, men ikke her.

JCDecaux er et godt etablert og ledende miljø for utendørsreklame, kreative konsepter og utvikling av nye plattformer for reklame. Vi har tradisjon for å ansette unge og ambisiøse folk og legge til rette for utvikling og mestring. Les hva en av våre ansatte har å si om sin start i JCDecaux.

Vi skal ansette en ny Planner, og nå er det deg med talent og motivasjon vi ser etter.

Om jobben:

I JCDecaux jobber vi med å selge inn kampanjer til landets største annonsører. Som Planner i JCDecaux har du ansvaret for at kampanjeleveransen tilfredsstiller de strenge kvalitetskrav som JCDecaux har til sine kampanjer. Slik at alle kunder får den kundeopplevelsen som de forventer og fortjener når de har kampanje hos JCDecaux. Det innebærer at du har tett dialog med interne ressurser og følger opp materiell og forventninger fra våre kunder. Som Planner er du helt avgjørende for at alle brikkene faller på plass. I hverdagen vil du booke kampanjer, skrive kontrakter og følge opp materiell. Kampanjerapportering og produksjon av kampanjedokumentasjon vil også være sentrale oppgaver. Gjennom å sørge for en god kampanjegjennomføring og dokumentasjon av kampanjene, bidrar man til kvalitet i alle ledd og er en viktig del av JCDecaux sin suksess.

Om deg:

For å lykkes i denne jobben vet vi at du trenger å trives med å jobbe med struktur og orden. Du trives med tidsfrister og konkrete arbeidsoppgaver der du kan tilføre presisjon og kvalitet. Du vil ha mange kontaktpunkter både internt og eksternt. Du er serviceorientert og liker å hjelpe andre med å løse oppgaver og problemer når de dukker opp. Det er en fordel om du har litt erfaring med å jobbe i bookingsystemer for f.eks. reiseliv, serviceorganisasjoner, logistikk e.l. -men det er ingen forutsetning for at vi skal se nøye på din søknad. Du har lyst til å jobbe med reklame, organisering og rapportering så du er opptatt av markedsføring og liker å jobbe med tall. Vi tror du har relevant høyere utdanning som vil vise seg nyttig i din rolle som Planner hos oss.

Om din oppstart:

Når du er på plass hos oss vil du gjennomgå et grundig opplæringsprogram og jobbe tett med erfarne og dyktige kolleger som har som oppgave å gjøre deg kunnskapsrik, selvsikker og motivert.

Vi har flotte lokaler i Nydalen med utsikt over byen. JCDecaux har sterke røtter i de største byene i Europa, og spesielt Paris. Derfor liker vi å reise sammen, delta på fagsamlinger, arrangementer og ta pulsen på markedet. En jobb i JCDecaux medfører at du får se verden og får mulighet til å utvikle deg både som menneske og fagperson.

Spørsmål om rollen kan rettes til Ole i Teft eller Line Gustavsen i JCDecaux tlf. 970 47 646

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Ole Janzso
Kontaktpersoner:

Ole Janzso

Partner og rådgiver

977 74 771

ole@teft.no
linkedin icon