JCDecaux Norge søker kommunikasjonsansvarlig

Vi er JCDecaux Norge, og vi tror du har hørt om oss. Vi er nemlig markedsleder i Norge i kategorien utendørsreklame – en av vekstvinnerne på det norske mediemarkedet. Nå søker vi deg som vil jobbe med kommunikasjon og markedsføring rettet mot annonsører, byråer og viktige kontraktspartnere.

Denne rollen er perfekt for deg som allerede har en fot innenfor mediebransjen, og som nå kunne tenke deg å jobbe både strategisk og praktisk med kommunikasjon for oss i JCDecaux. Du vil være en nøkkelperson når det kommer til å utarbeide, oppdatere og vedlikeholde alle våre informasjonskanaler. Det inkluderer ansvar for å oppdatere våre hjemmesider, nyhetsbrev, SoMe-kanaler, samt organisering og gjennomføring av ulike arrangementer og fagseminarer. Din innsats vil direkte påvirke hvordan vi kommuniserer vår merkevare og våre medieprodukter, og du vil spille en sentral rolle i å styrke JCDecaux sin posisjon på det norske markedet.

Dine viktigste oppgaver vil være å lage og formidle innhold som er nyttig og relevant for annonsemarkedet og våre viktigste partnere som trenger og ønsker informasjon om JCDecaux og utendørskanalen. Våre egenskaper, medieprodukter, samt innsikt og statistikk om det publikummet annonsørene treffer ved å benytte våre reklameflater.

Vi ser etter deg som har erfaring fra og forståelse for medie- og kommunikasjonsbransjen. Du er kreativ, engasjert og proaktiv, med evnen til å formidle kompleks informasjon på en lettfattelig og fengende måte. Du elsker å ta initiativ, og du evner å gjennomføre markedstiltak mot kunnskapsrike og kvalitetsbevisste kunder. Du vil ha stor selvstendighet i rollen, og det er viktig at du har gode prosjektlederegenskaper. Høyere utdanning innen kommunikasjon og markedsføring vil være en fordel for deg i denne jobben.

Vi er 105 ansatte som alle er stolte av merkevaren JCDecaux. Vi er genuint opptatt av å tilby annonsører kvalitet og effekt når de benytter våre reklameflater i kommunikasjonen med både eksisterende og nye forbrukere. I våre lokaler i Nydalen skaper vi et godt arbeidsmiljø med en kombinasjon av unge og erfarne «bransjefolk». Vi praktiserer en hybrid arbeidshverdag, og sammen med oss vil du få muligheten til å både lære og utvikle deg i en spennende bransje.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Anna Blom Rian eller Martine Holen Instefjord
Kontaktpersoner:

Anna Blom Rian

Rådgiver

900 73 999

anna@teft.no
linkedin icon

Martine Holen Instefjord

Prosjektleder og innholdsprodusent

452 99 838

martine@teft.no
linkedin icon