iProspect søker senior SEO-rådgiver (vikariat)

iProspect er Norges største Performance Marketing-byrå og en er del av en stor og sterk familie i mediekonsernet Dentsu. I Oslo er vi samlokalisert med og jobber tett sammen med mediebyråene Carat og Vizeum, digitalbyrået Isobar, eventbyrået MKTG og tradingdesken Amnet.

Vi har økende oppdragsmengde og trenger å styrke laget med en erfaren SEO-rådgiver. I påvente av en fast ressurs søker nå en senior SEO-rådgiver til et vikariat med oppstart tidlig/midten av januar og ut første kvartal 2021, muligens frem til mai – det vil være gode muligheter videre for rette kandidat.

Vi ser etter det som har minimum 1-2 års erfaring fra SEO-arbeid med spenn fra strategi til hands-on-optimalisering av konkrete sider/innhold. Du har teknisk SEO-kompetanse og bred erfaring fra ulike typer SEO-prosjekter. Vi tror du har bakgrunn fra byrå, men har du opparbeidet din erfaring på kundesiden/hos annonsør er det også bra. Du har gode kommunikasjonsferdigheter, liker å ha ansvar for egne prosjekter/kunder og har et utpreget prosjektleder-gen. Du har et analytisk hode, er kreativ i forståelse av brukernes søkeintensjon og liker spennet fra strategi til hands on-optimalisering.

Som Senior SEO-rådgiver vil du jobbe med strategier, analyse og operativt SEO-arbeid for spennende kunder i ulike bransjer. Vi ser på SEO som integrert del av den totale kundeopplevelsen og vi jobber derfor i tverrfaglige kundeteam som inkluderer både SEO, innhold, CRO/UX, webanalyse, og betalte kanaler. Du vil få jobbe både med iProspects kundeportefølje og med mediebyråene Carat og Vizeum sine kunder. Kundene har et stort spenn i bransjer, målgrupper, kompleksitet og forretningsmodell. Dette gir deg mange spennende muligheter for faglig utvikling og nettverksbygging på tvers av bransjer og selskaper.

Stillingen inngår i teamet Experience som består av dyktige SEO-, innholds- og CRO-/UX-spesialister. Teamet jobber både prosjektbasert og med faste engasjementer.

Du er / har:

 • Relevant utdannelse (markedsføring, media, kommunikasjon)
 • Bred jobberfaring som SEO-rådgiver, gjerne fra byrå- eller konsulentvirksomhet og har hatt kundeansvar med ansvar for strategi/årsplaner
 • God teknisk SEO-/CMS-kompetanse
 • Dybdekompetanse i SEO-verktøy som Ahrefs, SEMrush, Deepcrawl og Accuranker
 • God kunnskap i Google Analytics og Google Search Console
 • God kunnskap i Microsoft Excel
 • Glad i å delta aktivt i workshops, kundemøter og kundedialog
 • Du har gode kommunikasjonsevner, skriftlig og muntlig både på engelsk og norsk
 • Vant til å jobbe både selvstendig og i team
 • Resultatorientert, løsningsorientert og proaktiv

Arbeidsoppgaver:

 • Lage strategier og fremdriftsplaner for SEO-tiltak og utføre og følge opp disse sammen med kundeansvarlig og direkte med kunden
 • Gjennomføre og presentere søkeordsanalyser og tekniske analyser
 • Estimere prosjekter for både nye og eksisterende kunder i samarbeid med Head of SEO og Director Experience
 • Komme med forslag til tiltak for optimalisering av nettstedet, herunder; sideoptimalisering, ny/endret sidestruktur, forslag til nytt innhold og AB-testing
 • Utarbeide faste rapporter / dashboard for kundene og presentere analyser med tiltak

 

Hos iProspect blir du en del av et godt arbeidsmiljø, hvor du vil omgi deg med folk som er ivrige, engasjerte og med en dyp lidenskap for digital markedsføring. Vi tenker som et team uansett om det er sammen med kolleger, kunder, leverandører eller våre søsterbyråer i Dentsu. Vi jobber sammen for å skape digitale opplevelser som virkelig treffer brukerne og gir kundene våre resultater.

Synes du dette høres interessant ut kan du vise interesse for stillingen via lenken på denne siden. Har du øvrige spørsmål kan disse rettes til Camilla Bartnes eller Ole Janzso i Teft. Vi vil vurdere både innleie (vikar) og freelance/konsulent til denne rollen.

Det er ønskelig med snarlig oppstart, så vi hører gjerne fra deg snarest!

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Camilla Bartnes eller Ole Janzso
Kontaktpersoner:

Camilla Bartnes

Rådgiver

975 45 597

camilla@teft.no
linkedin icon

Ole Janzso

Partner og rådgiver

977 74 771

ole@teft.no
linkedin icon