Medierådgiver til iProspect

Vil du bli vår medierådgiver og ta ansvar for å utvikle strategier og planer for våre kunder?

iProspect er en del av dentsu, et av landets største byrånettverk med store, kjente merkevarer på kundelisten i Norge og internasjonalt. Vi er et ungt og moderne fullservice marketingbyrå som er født i den digitale økonomien. Vi er et resultat av vårt tydelige fotavtrykk innen performance marketing, forent med et hjerte som banker for merkevarebygging. Nettopp derfor er vi også over snittet opptatt av å jobbe med data og teknologi for å stadig optimalisere og forbedre resultater for våre kunder.

Les mer om vårt fagmiljø her:

Nå søker vi deg som elsker å løse utfordringer for kunder og som ønsker å jobbe strategisk med innsikt, merkevare og rådgiving.

Som medierådgiver i iProspect har du ansvaret for den mediestrategiske leveransen på ditt kundeteam, og du vil være det mediefaglige fyrtårnet i kundeteamet som skal sikre at kunden beveger seg i riktig retning og benytter de virkemidlene som skaper mest verdi. Du er forberedt på at mye må læres, og at det å holde seg oppdatert er en kontinuerlig prosess. Du kommer til å være omringet av dyktige kollegaer som sammen brenner for å løfte kundene videre og drive utviklingen i bransjen fremover.

Egenskaper vi ser etter hos deg som medierådgiver:

 • Positiv, engasjert og gode samarbeidsegenskaper
 • Brennende interesse for data, teknologi, markedsføring og strategi
 • Målrettet, utholdende og god til å prioritere
 • Nysgjerrig, initiativrik og proaktiv
 • Stor arbeidskapasitet, trives i høyt arbeidstempo
 • Relasjonsbygger med gode kommunikasjonsevner
 • Endringsfokusert

Vi tror du har kunnskap og erfaring med:

 • Kommunikasjons- og medielandskapet
 • Medierådgiving og digital strategi
 • Data og effektbasert markedsføring
 • Bachelor/Master innen markedsføring, teknologi eller tilsvarende

Hvorfor iProspect?

Selskapene Vizeum og iProspect har blitt ett og ved å gjøre det har vi styrket fagmiljøet og fått enda bredere kompetanse. Begge byråer under dentsu-paraplyen. Hos oss er det fokus på personlig utvikling, kultur og karrieremuligheter. Vi er et byrå i vekst med flere spennende og utfordrende kunder, som også er kåret til ett av Norges mest attraktive arbeidsgivere. Det er også konkurransedyktige vilkår med gode pensjons- og forsikringsvilkår.

Les mer om fusjonen vår her

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Camilla Bartnes eller Veronika Jakobsson
Kontaktpersoner:

Camilla Bartnes

Rådgiver

975 45 597

camilla@teft.no
linkedin icon

Veronika Jakobsson

Prosjektleder

452 49 697

Veronika@teft.no
linkedin icon