iProspect søker kundeansvarlig

iProspect, et av norges mest attraktive byråer, søker en kundeansvarlig med pådriv og kommersielle egenskaper.

iProspect er en del av dentsu, et av landets største byrånettverk med store, kjente merkevarer på kundelisten i Norge og internasjonalt. Vi er et ungt og moderne fullservice marketingbyrå som er født i den digitale økonomien. Vi er et resultat av vårt tydelige fotavtrykk innen performance marketing, forent med et hjerte som banker for merkevarebygging. Nettopp derfor er vi også over snittet opptatt av å jobbe med data og teknologi for å stadig optimalisere og forbedre resultater for våre kunder.

Les mer om vårt fagmiljø her:

Nå leter vi etter en kundeansvarlig med stort initiativ og proaktivitet. Du vil være rådgiver for spennende kunder og som kundeansvarlig er din hovedoppgave å lede og utvikle kundeforholdet til kundene i din egen portefølje. Du vil ha hovedansvaret for å utvikle en helhetlig strategi på tvers av alle medier sammen med resten av kundeteamet og du vil eie relasjonen med kunden og styre den totale leveransen.

Å skape resultater er en lidenskap, og du har en positiv og proaktiv innstilling overfor både kollegaer og kunder. Som kundeansvarlig er du er flink til å se helheten, du har et analytisk hode og det ligger naturlig for deg å forenkle kompliserte begreper rundt teknologi og markedsføring.

I dag jobber du kanskje som markedssjef, eller er en erfaren konsulent/rådgiver i byrå. Eller er du kanskje rett og slett er en superstjerne i mediebransjen?!

 

Egenskaper vi ser etter hos deg som kundeansvarlig:

  • Positiv, nysgjerrig og initiativrik
  • Har et stort nettverk og særdeles gode relasjonelle egenskaper
  • Elsker å skape arenaer for samarbeid
  • Kommersiell teft
  • God forretningsforståelse
  • Minst 3-5 års erfaring som markedssjef eller rådgiver/konsulent

 

Vi tror du har kunnskap og erfaring med:

  • Kundeledelse
  • Kommunikasjons- og medielandskapet
  • Data og effektbasert markedsføring
  • Bachelor/Master innen markedsføring, teknologi eller tilsvarende

 

Hvorfor iProspect?

Selskapene Vizeum og iProspect har blitt ett og ved å gjøre det har vi styrket fagmiljøet og fått enda bredere kompetanse. Begge byråer under dentsu-paraplyen. Hos oss er det fokus på personlig utvikling, kultur og karrieremuligheter. Vi er et byrå i vekst med flere spennende og utfordrende kunder, som også er kåret til ett av Norges mest attraktive arbeidsgivere. Det er også konkurransedyktige vilkår med gode pensjons- og forsikringsvilkår.

Les mer om fusjonen vår her

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Camilla Bartnes eller Veronika Jakobsson
Kontaktpersoner:

Camilla Bartnes

Rådgiver

975 45 597

camilla@teft.no
linkedin icon

Veronika Jakobsson

Prosjektleder

452 49 697

Veronika@teft.no
linkedin icon