If og Waypoint søker interaksjonsdesigner

Waypoint er Ifs største digitale satsing og forsikringsselskapets nye digitale forsikringsplattform for fremtiden. I dag involverer Waypoint 15 utviklingsteam i Norden, og nå er de på jakt etter flere dyktige medarbeidere. Vil du bidra til Waypoints og Ifs videre suksess, samtidig som du får gode muligheter til å utvikle deg selv faglig?

Spennende digitale prosjekter

Om du er i tvil om forsikring er digitalt, kan du jo sjekke ut noen av prosjektene vi er ekstra stolte av her i If. Disse prosjektene viser hvordan vi jobber for å være tilstede for kundene våre – ikke bare når de spør oss om forsikring.

-Hvordan kombinere kjøretrening, teori og kundelojalitet for de som skal ta lappen?

Sjekk ut  «Lappen»

-Vi har laget en GPS som gjør sjåføren spesielt oppmerksom på de mykeste trafikantene (se film):

-Legekonsultasjon via mobilappen som en del av helseforsikringen pluss en rekke store og små kommunikasjonsløsninger internt.

-I tillegg er vi aktive med en rekke tiltak og kommunikasjonsarbeid som skal bidra til å forebygge skader som følge av blant annet brann, vær og klimaendringer.

Vi har blitt tildelt prisen for beste kundeservice innen forsikring – og hovedprisen for Norges beste kundeservice uansett bransje. Det er vi selvsagt veldig stolte av, men det viser også deg som vurderer å jobbe hos oss at vi tar alle typer kundeopplevelser på alvor. Sammen med oss i Waypoint vil du få muligheten til å ta del i innovasjon og konseptutvikling som bidrar til ukompliserte og viktige løsninger for kundene våre.

Om rollen

Som senior interaksjonsdesigner er målet ditt å designe praktiske, effektive og meningsfulle digitale tjenester som tilfredsstiller brukerens behov, Ifs kommunikasjons- og forretningsmål og teknologiske muligheter.

I denne rollen vil du gå i dybden når det gjelder å utforske utfordringer og tenke helhetlig på løsninger. Du må være løsningsorientert, se muligheter, utvikle konsepter og ta en aktiv del i arbeidet med å innovere de digitale tjenestene, fra brief til ferdig produkt.

Som senior interaksjonsdesigner er noen av dine hovedoppgaver å:

 • sørge for god brukerinnsikt gjennom research og testing
 • fasilitere idé – og designprosesser
 • visualisere og dele innsikter, konsepter og foreslåtte løsninger
 • kartlegge kundereiser som grunnlag for samarbeid og prioritering
 • jobbe med interaksjonsdesign av digitale brukergrensesnitt – både for tjenester ut mot kunder og interne kundeservice-applikasjoner
 • samarbeide med tverrfaglige team i agile utviklingsprosesser

Vi ser etter deg som har:

 • meget god kunnskap om og erfaring med brukerflatedesign. Om du har jobbet med kundeserviceløsninger, er det en fordel, men ikke nødvendig.
 • meget god erfaring med brukerresearch.
 • mastergrad eller bachelorgrad innen interaksjons- eller industridesign
 • fem år eller mer relevant arbeidserfaring
 • evnen til å jobbe strukturert mot mål for å sørge for videreutvikling og sikre leveranser
 • du må gjerne ha erfaring med UX lead rollen, men det er ikke et krav
 • utmerkede engelskkunnskaper og forståelse for Skandinavisk språk

Hva vi tilbyr:

Hos If vil du møte en agil organisasjon med et åpent og internasjonalt arbeidsmiljø med erfarne, flinke og dedikerte kollegaer i Norden og Latvia. Vi har et sterkt fokus på videreutvikling og oppfordrer alle våre medarbeidere til å ta ansvar for sin egne faglige utvikling. For riktig person ligger det mange spennende muligheter og faglige utfordringer i et miljø der du får jobbe på tvers av avdelinger med mange ulike oppgaver.

Vi har fleksible arbeidstider, moderne treningsfasiliteter der du kan trene i arbeidstiden, gode forsikringsavtaler for deg og din familie og en fantastisk pensjonsordning.

Vi holder til i flotte lokaler på Vækerø i Oslo. Noe reisevirksomhet i Norden må påregnes som en del av jobben.

Vil du bli enda bedre kjent med oss kan du lese mer om Waypoint og arbeidsmiljøet i If her:

If skadeforsikring: – Vi er midt i en spennende endringsreise!

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Martine Holen eller Nejra Kudra

Kontaktpersoner:

Martine Holen

Martine Holen

linkedin icon

Prosjektleder og innholdsprodusent

452 99 838

martine@teft.no
Nejra Kudra

Nejra Kudra

linkedin icon

Rådgiver

926 28 869

nejra@teft.no