Hyundai søker Product Specialist

Vil du definere hvilke produkter Hyundai skal vinne frem med i det norske markedet?

Som Product Specialist vil du inngå som et viktig medlem i teamet som har hovedansvar for Hyundai Motor Norways produktlinje. Stillingen rapporterer til Product & PR Manager, og ligger under markedsavdelingen.

I rollen som Product Specialist vil du være med på å drive utviklingen, konfigureringen og prisingen av våre modeller og produkter for det norske markedet. Du vil jobbe med Hyundais personbilportefølje, og får også et ansvar for kommende nyttekjøretøyer. Du vil arbeide tett sammen med resten av vårt tverrfaglige markedsteam, hvor dere vil utarbeide kommunikasjonsmateriell, også for produkt- og teknisk personell.

Du vil jobbe med konkurrentanalyser og lanseringsstrategier i tett samarbeid med Product & PR Manager, og sørge for at vi har de riktige produktene basert på innsikt i kundenes og forhandlernes behov. Du vil også få et ansvar for produktopplæring, og bør trives både med å snakke foran mange mennesker, og ønske å bidra som ekspert i produktmateriell som introduksjonsfilmer.

Jobben innebærer også at man behersker å arbeide med detaljerte oppgaver i regneark, slik som konfigurering av modeller for det norske markedet og prising av disse i samarbeid med andre støttespillere intert.

Du er på jakt etter en jobb hos en aktør som ligger langt fremme i den teknologiske utviklingen innen bil og mobilitet hvor du kan ha en sterk påvirkning på veivalgene i det norske markedet.

Kompetanse og erfaring:
Vi ser etter deg som har relevant utdannelse og et par års erfaring fra bilbransjen innen produkt/logistikk/produktutvikling. Erfaring med å ta fram gode produkter, forretningsmodeller og å se muligheter i markedet for å ivareta kundebehov, skalerbarhet og lønnsomhet er spesielt viktig i rollen som Product Specialist.

Vi tror du har erfaring med liknende arbeid hos importør eller større forhandlerkjede. Du har stor gjennomføringsevne, god forretningsforståelse og en analytisk interesse for bil. Du er motivert til å tenke nytt i tiden vi står ovenfor, med ønske om å bidra til gode, smarte og lønnsomme løsninger.

I Hyundai kan vi tilby deg en svært spennende jobb hos en aktør som bidrar til å ta bilbransjen inn i fremtiden. Du vil få solid opplæring og impulser fra Hyundai i Norge, Europa og verden. Rollen innebærer noe reisevirksomhet, og du vil få et unikt innblikk i en global aktør med optimisme og store ambisjoner for fremtiden. Hyundai Norge er en arbeidsplass hvor vi gir våre ansatte rom til å være den beste versjonen av seg selv, sammen med kollegaer og ellers i livet.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Marte Palm Steen eller Veronika Jakobsson
Kontaktpersoner:

Marte Palm Steen

Rådgiver

412 66 666

marte@teft.no
linkedin icon

Veronika Jakobsson

Fagansvarlig prosjektleder

452 49 697

Veronika@teft.no
linkedin icon